SofiB Bı hafta bebişime biraz kilo aldırmam lazım kafaya taktım neler yapabilirim ? En etkili önerilerinizi bekliyorum anneler
Merveee34 SofiB hergün aç karnına 1 büyük bardak süt 1 muz 1.2 tane ceviz 1 büyük kaşık bal hepsini blendirdan geçirip iç canım sonra da bana dua et 😍🙈
Busehnm SofiB her gün bir muz bir havuc, cig badem, ceviz, kabak çekirdeği,kuru incir, tahin pekmez, mutlaka sut ya da yogurt, kaşar peyniri, yumurta, kirmizi et, mercimek…hepsi bebege cok faydalı 🤍 az ekmek ve hamur işleri ; bol su 💙
Asyadilan1 SofiB kaşar peynir ve muz. İlk gebeliğimde bebeğimin kilosunun normal olmasını önce Allaha sonra bu 2 besine borçluyum :)
Lulemom Bebeğimize kilo aldırmak bizim elimizde değil. Bizim yapmamız gereken tek şey sağlıklı beslenmek. Bebeğin beslenmesi plasenta ile alakalı
Poyraz_basak Muz aldır eşine birsuru otur başına ye günde 2.3 tane hatta kahvaltılarda üzerine bal dök ye 2 haftada ,700 gram almış benim kız şok olduk 😅kaşar peynir maden sodası sade bide
Poyraz_basak Gizmolata olmaz birşey olmaz şeker varsa tabi abartmayin cnm 😅😅😅 bende şeker falan yok ama.normaldede muz üzerine ceviz bal çok severim 😅bebisede güzel kilo aldırıyor
Gizmolata Poyraz_basak valla bende gebelik şekeri var diyetle tamamlıcam gebeliği mecburen, ama şekerim olmasaydı yarım ekmek arası nutella sürüp yerdim😂 muz bana yasaklı meyveler arasında düşünün 😂
Poyraz_basak Animes ben olmuyorum ama herkes kendisini bilir diye umut ediyorum ben 2.3 tane yiyorum günde birşey olmuyor başkası 2 tane yese kabiz olabilir Onuda kendileri ayarlicak 😅
Poyraz_basak milena11 valla ben olmuyorum kabız olan daha az yesin 😅herkes kendini bilir nekadar yicegini
Ebrumihrimah milena11 muz yedikten sonra hemen şu içinde kabız yapmıyormus öyle duydum ama ben denemedim
Poyraz_basak Gizmolata ozaman sen kaşar peynir maden sodası tüket cnm eltimdede vardı gebelik şekeri diyet yapıyordu oda
Poyraz_basak Mom080 kendini biliyordur heralde sukadar yersem kabız olurum diye ben 2.3 yiyorum birşey olmuyor başkası 1 tane yese kabiz oluyor her bünye bir değil herkes kabız olsun yazmista 😅muz gebelikte kilo aldıranlarin başında geliyor miktarı kabız yapar muz değil 😅
Kubra-nisan Mk3804 iki hafta ama bugün kontrolden geldim iki doktora göründüm biri 2800 dedi diğeri 2950 dedi anlamadım niye böyle oldu
MeliSeliMelih Poyraz_basak bende olmuyorum kabız 2-3 yiyorum ki zaten bilinenin aksine olgunlaşmış muz sindirime yardımcı olur olgunlaşmamış muz kabız yapar 😄 beni tuvalete çıkartıo bile maşallah 😂
Ebrumihrimah Poyraz_basak günde 2 3 muz yiyorum maşallah hiç kabız olmadım💃💃 ama muzdan da soğudum yerken aşkla yemiyirum 😂 hamile olmadan önce hemen kabız yapardı 🤦♀️