Serapveminikleri tugcemre Benimde 3 yaşında kızım var 2 ci kızıma gebeyim. 😂 İnanmıyorum ama çünkü benle gene birkac ark var kiz olan erkek ,erkek olanda kıza hamile
zeytinkiz tugcemre benimde hep tersi oldu kıız olanların erkek oğlu olanların 2. Si Kı duyuyorum ve cok seviniyorum ne güzel ikisini de tadacaklar diye 🤗 sağlıklı olsunlar
Fatmaliakburak26 tugcemre aslımda ablamında basına geldı ılk bebegı kızdı ıkıncısıde kız sımdı üçüncüye hamıle onada kız demıs doktor bnde ınanmıyorum ya aslında boyle seylere
Gamzeee89 tugcemre benim Bi kızım war şimdi oğlum olucak Allahın izniyle iyiki de tutmadı rabbim iki evladıda tattırcak Allah herkezin kalbine göre wersin ☺️😍
bebissveannesi tugcemre benim etrafımda da öyle 😅 benim de bir oğlum var şimdi 16 haftalık hamileyim doktor büyük ihtimalle kız dedi ama bakalım haftaya kesinleşecek inşallah ☺️
Minikpandam1 Kuzenimin ilk çocuğu kız ikincisinide öğrendi kız başka bir arkadaşım yine öyle kızı vardı tekrar kızına hamile 😌 ve sene kız senesi bence kimi hamile duysam kız diyorlar benimde kız 😍
Beyzan Zrgakbyk her şeyi bu kadar ciddiye alırsanız yıpratır sizi gülüp geçeceksiniz bazi şeylere 🤷🏻♀️
Minnakkkk tugcemre neye göre söylüyorlar ki çok saçma geldi hani ilk bebeğim kız iki buçuk yaşında şimdi yine hamileyim ve nasipse oğlum olacak 🥰
Poyaso tugcemre Eğer dediğin gibi bu sene o şeneyse bizde aynı oğlum vardı 3 yaşında şimdi yine oğlum olcak😁