Sehrialya Wish alışveriş sitesine bi göz at derim. İstedigin şeyi uygun fiyata bulursun. Çinden geliyo ürünler üç hafta içinde felan
persephone gizem Ben de bugün gittim denedim bir beden büyükler çok büyük oluyor gerçekten .Şimdilik bir tane Defactodan kendi bedenimde aldım.
gizem persephone Doğumdan sonra da belki bir süre giyilir, bir daha da giyilmez 🙂 o yüzden çok yatırım yapmamak en iyisi 🙂 inşallah normal kilolarımıza hızla döner hemen eski kıyafetlere gireriz amin 😃
Dsa burcuburcu katılıyorum kesinlikle hiç güzel genç kreatif modeller yok. De factonun internet sitesinde güzel elbiseler bulmuştum. Ama hamile bedenleri farklı olduğu için alamadım.
eymaGzelAlta Arkadaşlar hm'de diğer mağazalara göre biraz daha pahalı olsada güzel pantolonlar bulabilirsiniz taytlar genellikle çok ince olduğundan özellikle kış için üşütebilir bir bakın derim 😊
Gulden MucizemmB 14+6dayım. Normal pantolonlarım göbeğimi sıkmaya rahatsız etmeye başlamıştı. 3 gün önce lcw'den hamile pantolonu ve hamile taytı aldım. Hatta giymeye başladım rahat ettim😊
Gulden Mine Ben erken aldım sanırım ama olsun rahat ettim😊 normal pantolonlarım özellikle oturunca sıkıyodu. 20inci haftadan sonra da üstlere bakarım bluz falan☺
EsraBayraktar Mavi jeans aldım ben hamile pantolonu internetten normal mağazada varmı bilmiyorum çok rahatlar kendi bedenimi aldım h&m dende bir kaç tane tişört aldım üstlerine hırkalarım oluyor zaten
Haticeyildiz Mine adi ustunde tayt dar olmasi normal degilmi 😀😀 bol paca ariyosan esofman tercih et oda defactoda cok guzel esofmanlar var bide bol paca pantolon ariyosan oda lcw de var
Eysaa H&M de çok güzel seçenekler var Doğumdan sonra da rahat rahat kullanabilirsiniz ..ben orayı tercih ettim memnunun ..lcw ve defacto var onu. Dışında ben 20. Haftamdan sonra başladım pantolonu giymeye 😊