dugmeninannesiii Ayse-12- migrenim var ilk 4 ay öldüm baş ağrısından sürekli başım ağrıdı kafamı kaldıramıyorduö. Çok şükür kendiliğinden kesildi
Ayss1234 Ayse-12- malesef aynı durum bende de var 27 haftaligim hamileliğimin başından beri çekiyorum arada parol içiyorum ama faydası hiç yok sadece sıkı sert bi şekilde kafama bastırarak masaj yapıldığında rahatlatıyor başka türküsü geçmiyor kulaklarıma ve gözlerime vuruyor
nilnaib Ayse-12- 4. aydayım ilk aydan beri bas ağrım sürekli var, migren taşı kullanıyorum mentollu kesinlikle tavsiye ederim
mrv_b Benim günlerce geçmezdi ilk aylarda kafamı kaldıramazsın. kayınbabam duyunca başımın ağrıdığını geldi okudu üfürdü saçımı başımı yola yola bi masaj yaptı ondan beri ağrımıyor şükür 😅
Ayse-12- mrv_b bende kaynanama okutucam bırazdan normalde hiç ağrımazdı ya arada agrırdı hamileliğim 14 haftasındayım
Ayse-12- dugmeninannesiii ya ben hiç doktora gitmedim ensemde bide başımın ön tarafında migrenim bilmiyorum sürekli olmuyordu bende
dugmeninannesiii Ayse-12- hormonlardan kaynaklanıyor canım için rahat etsin iatersen bi gidebilirsin doktora ama insan şu dönemde korkuyor gitmeye açıkcası
mrv_b Ayse-12- valla bende işe yaradı dayanılmıyor çünkü ilk zamanlar mide bulantısı halsizlik bi de baş ağrısı zor 😣
AysApo Ayse-12- Ayse-12- Bende aynibdurumdayim 13 haftaligim bi kac gundur basladi cok degisik kötü bi ağrı hic hamileliklerimde boyle yasamamisdim bu degisik ya migrenimde yok cinsiyetle alakali sanirim 2 oglumdada yasamdm boyle agri
Ayse-12- AysApo benimde migrenim yok çok değişik aynen inşallah geçer doktor 12 haftada kıza benziyor dedi ama hayırlısı