Lcy Pasaannesi ayy gelseler dimi ama sabirsizisiz ya bitimle oyun oynayacaklar 😁3 sene bekledin bi kac hafta daha bekle der gibi
Kozef Lcy Bizde cuma günü 37 olucaz inşallah daha henüz bişey yok iyi geçiyo çok şükür son günler, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza arkadaşlar 🙏👼🤱❤️
Nzl24 Lcy kızlar yardıma ihtiyacım var doğumuma 24 gün kaldı ve bugün bir boğaz ağrısı başladıki sormayın bana iyi gelicek önerisi olan kimse yokmu çok korkuyorum 😭😭😭😭
Aryaser Nzl24 merhaba nazlı hanım size sorum olucaktı yardımcı olursanız sevincegim fethi bey 3lu tarama 4lü tarama testlerini yaptırıyor mu birde ücret ne kadar acaba
Suzan Suheyla 33. Haftaya girerken de sancılarım oldu hiç ağrı hissetmedim ama şimdi ufak bir karın ağrısı gibi hissediyorum ama en çok karnımın gerilmesi ve sertleşmesinden hissediyorum. Çok fazla nst çekildim. Bu esnada da hep izledim makineyi sancı çıktığında nasıl bir değişim oluyor vücudumda diye o yüzden çabuk fark ediyorum sancım olduğunu 😊
Sinemstf ZozanKorkmaz ahaahahah😀 bi parmağın lafını etmeyelim komple 5 ini de daldırsın bence 😀😀 yok doğuma gitmiyordu 1 haftası falan vardı sanırsam😬😬
Alpella Merhaba kızlar. 35+2 haftalığım. Afedersiniz büyük tuvalete sık çıkmaya başladım. Sizde de durumlar böyle mi acaba? 🤷♀️
Savciergoc Lcy merhaba bizde 36+3 olduk ,o hareket ettikçe artık canım yanmaya başladı , sıcak basıyo ,uyku yok ,şişlikten eşlerimi açıp kapatamıyorum ,yürüyemiyorum artık doğsun yani 40. haftayı göremeyiz bence böyle giderse 😊
Merve1996 Suzan ne icin erken dogum riski var canim sakin casi yoksa Allah hepimizin yardimcisi olsun 😊
Suzan Merve1996 33. Haftaya girerken karnım çok geriliyor sertleşiyordu dakika tuttum düzenli aralıklarla oluyordu. Acile gittim yüksek Sancı çıktı. Bu sebeple erken riski oldu canım. Ağrı olayına gelince de senin dediğin gibi yorulunca dolaşınca ağrı fazla oluyor. O yüzden bir aylık süreçte hep yattım ben. Şimdi dolaşmaya başladım üzerine kasılma da yaşayınca ufak ufak ağrı hissediyorum ama dinlenince pek ağrı hissetmiyorum ☺️
Merve1996 Suzan ben bu regl olacakmis gibi agriyi bebegime alisveris yapmaya gittigimde esimle ordan o magaza bi cok yere ugradigim icin bir ara karnima agri girdi adet sancisi gibi sonra eve gelince dinlenince gecti.Bide fazlasiyla ayakta kalirsa ozamanda agriyabiliyor .
SevDin Lcy 35+4 oğlumuzu bekliyoruz hala çalışıyorum son 2 haftam kaldı izne ayrılmama benide bu sıcaklarda ellerim ve ayaklarımın şişmesi mahvetti
Aseloyku1 Aseloyku1 canım dün gece gıttım alttan muayene ettı 2 3cm acık var dedı hersey normal gozukuyomus çok beklemez dedı bugunde ayıptır söylemesi ıshal oldum agrım var arada vuruyo msj attım doktora gelıyımmı dıye daha fazla açılma olurmu dıye bakalım cvp beklıyorum evde sancım oluyo nst de cıkmıyo normal cıkıyo 😂😂
uleErenTozkoparan Şu 20 günde geçsin hemeeeenn yaa sanki zaman durmuş geçmiyoo kasılmalar çok var erken gelmez inşaAllah ağrılar vajina batması biraz ayakta kalınca sanki adet sancısı oluyo son zamanlar daha zor ve geçmiyo sağ salim kavuşalım minnaklarımıza inşaAllah
Aseloyku1 Adabahar canım dün gece gıttım alttan muayene ettı 2 3cm acık var dedı hersey normal gozukuyomus çok beklemez dedı bugunde ayıptır söylemesi ıshal oldum agrım var arada vuruyo msj attım doktora gelıyımmı dıye daha fazla açılma olurmu dıye bakalım cvp beklıyorum evde sancım oluyo nst de cıkmıyo normal cıkıyo 😂😂
Adabahar Aseloyku1 ayy canım dün benim de suyum geldi apar topar gittik sancım çıktı ama açılmam yok suyun devamıda gelmedi şuan yine nst takıldım bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı bende aşırı bi bel ağrısı başladı😔