Gmzekzm Bende 37+5 deyim geceleri uykusuzluk mahvediyor oğlumuzu bir an önce hayırlısıyla kucağımıza almak istiyoruz başı 35. Haftada döndü sabahları alt tarafta bıçak saplanması gibi ağrılarım oluyor
Temmuzz 35. Haftamdayım şimdiye kadar hiç şikayetim olmadı bi kaç gündür yürümekte zorlanmaya başladım vajinamda batma oluyor ve karnım kasılıyo hergün yürüyüş yapıyordum artık yapamıyorum kasılıp kalıyorum😕 Birde bugün kontrolüm vardı kilosu 2920 dedi maşallah kuzıma ama öok değil mi kaç kilo doğar ki normal istiyorum ama iri bir bebek olcak sanırım😕
Minaa Suzan hadi hayirlisi :) cnm hissediyosun degilmi 90 lara cikinca artik 🙈bende de 80 i gordu ama o kdr hafif bi aciydi ki, deneyimsizde olunca aci esigim mi yuksek anlamadim
Suzan Minaa evet artık hissediyorum ama öyle dayanılmayacak bir şey değil hafif bir karın ağrısı gibi ya da yeni başlayacak regl sancısı gibi oluyor. Tabi sonrası ne olacak nasıl bir şey bekliyor beni bilemiyorum 🙈
Minaa Lcy 37+2 bugun adet sancisi gibi agrilar var yuruyus yapmaya basladim duzenli ve ahududu yapragi cayi kullanmaya basladim. Bol bol oglumla konusuyorum gelsin artik diye iknaa etmeye calisiyorum cunku cok halsizlestim
Merve1996 sevginanc canim bende 35 haftaligim benim kizimda 33 haftasinda bas asssgi dondu ve suan alttrafima baski yapiyor sanki cisim kacicak gibi zaten karnimda assagida duruyor gorenler cok fazla durmaz diyorda hayirlisi bakim 😊
sevginanc Merve1996 Benim de çişim kaçacak gibi oluyor,çok kötü bir his 😊 Bana da çok durmayacak gibi geliyor 😁 Zaten çok zorlanıyorum artık,2-3 haftaya doğar inşallah sağlıklı bir şekilde 🙏
Merve1996 Lcy bende 35 haftaya girdim.33 bas assagi dondu kizim kasilmalarim oluyo kizim karnimda havaya yukselip iniyor komple o an geriliyom bazen korkuyom. herseyini hazirladim utuledim sadece cantaya koymadim.
Jasmin7234 Kızlar ben 35+3 günlük hamileyim.Yaklaşık 1 haftadır sol kalçamda korkunç bi ağrı var.Resmen üstüne basamiyorum.yatarken bile dönerken canım acıyo.var mi böyle bir durum yaşayan ve tavsiyesi olan?
Elif_165 Jasmin7234 Merhaba ,bende 34+4 um.Bundan önceki 1.5 -2 ay kadar aşırı kalcam agridi , kilitleniyordu o an olduğum gibi kalıyordum.Sonra ortopediye çıktım, Dolven Jel krem verdi belime onu sürdüm , 1 hafta falan kullandım ağrıların bitti sayilir.
Merve1996 sevginanc benim karnim çok sismedigi halde kendimi agir hissediyorum.Yürürken zorlaniyorum.Esimde taklidimi yapiyor kendini yanliz hissetme sakin askim diyor dalga geciyor 😂😂😂 işimi gucumu yapabiliyorum ama.Sadece 6 kilo oldum.35 haftamdayim.Sende durumlae nasil catladinmi peki çok elin ayağin sismi.Benim sismedi ama son ansa siser korkusu var 😊😊
Suzan Merve1996 ben de senin gibiyimmm şu an 37+4 üm 8-9 kilo aldım karnım da ufacık ama gel gör ki hareket ederken çok ağırlaşmış hissediyorum 😁 bir de erken Doğum tehlikesinden dolayı bir aydır yattım hep onun hareketsizliği ve ağırlığı da çöktü tabi 😃
sevginanc Merve1996 Ben de 9 kilo aldım.Henüz görünürde çatlak falan yok son anda ortaya çıkacaklar herhalde 😁 Elim ayağım şişmedi sadece yürüyüş yaparken ellerim şişiyor dinlenince geçiyor.Eşim de sürekli doğsun artık diyor,gündüz işteyken arıyor sancın falan yok mu diyor 😁 İyice psikolojimi bozdu 😁😁 Hurma yemeye başladın mı? 😊
Lcy Suzan bu durumdan bende korkuyorum sancilar öle felaket deyil ama gercek sanci nasil olcak kim bilir
Merve1996 Suzan ben bu regl olacakmis gibi agriyi bebegime alisveris yapmaya gittigimde esimle ordan o magaza bi cok yere ugradigim icin bir ara karnima agri girdi adet sancisi gibi sonra eve gelince dinlenince gecti.Bide fazlasiyla ayakta kalirsa ozamanda agriyabiliyor .
Merve1996 Suzan ne icin erken dogum riski var canim sakin casi yoksa Allah hepimizin yardimcisi olsun 😊
ZozanKorkmaz Sinemstf arkadasin dogumami gidiyordu acaba sanirim 4 5 santim acilma sonrasi o 2 parmak 4 parmak olup giriyormus ☺
Sinemstf ZozanKorkmaz ahaahahah😀 bi parmağın lafını etmeyelim komple 5 ini de daldırsın bence 😀😀 yok doğuma gitmiyordu 1 haftası falan vardı sanırsam😬😬
Lcy nilvay allsh allah beni 3p haftadan aldilar nst ye ve her terminde bakiyolar basdan beri almanyadayim ben belki o yüzden doktorlar farkli bakiyor
Pasaannesi Lcy 35+5 herseyimiz hazır oğluşumuzu bekliyoruz artık 😍 çat ağrısı, bel ağrısı, ağırlık ve sıcakları saymazsak gayet iyi gidiyor🤦🏻♀️😁
Lcy Pasaannesi ayy gelseler dimi ama sabirsizisiz ya bitimle oyun oynayacaklar 😁3 sene bekledin bi kac hafta daha bekle der gibi