Deletedmom206 37+2 herşeyimiz hazir oğluşumun bekliyoruz cok ayakta kaldığım zaman ayaklarım şişiyor vajinal batmalar basladı ve her sabah ayagima giren kramplarla uyanıyorum uykuya dalmamcok zor oluyor sıcaktan nevde alamıyorum gece sıfır uyku sabaha karşi uyuyorum şuan doğumum normal 8 temmuz dedi doktorum
Minanin_Annesi 36+2 yz ayaklarım çok şişti Sırt ağrılarım fazllalasti Ara ara adet sancısı gibi sancı giriyor geçiyor
Burcum 35+3 çatı ağrılarım var. Geceleri artık yatakta dönemiyorum. Ellerim de her gece şişiyor ve parmaklarımı sıkıp yumruk yapamıyorum. Kısacası zorlanmaya başladım. Bu gün 15 i geçik bebeğim karnımda top gibi olmuştur ama hastaneye gittim, nst de birşey çıkmadı.
Fasulyeanne 34+0 Mide bulantıları geri döndü ayaklar çok ağrıyor halsizlik ve daha bir sürü şikayet...😬
Seftali @Lcy 36 olduk ama durum fena. Suyum azalöıl ve azalmaya devam ediyor. Diyabetliyim ve son zamanlar olduğu için sanırım zorlamaya başladı. Yarın kontrolüm var ve kızıma kavuşabilirim çünkü doktorum hazırlıklı gel dedi 😶
Lcy fmtaltnsk ayy bende yatakdan kalkamiyorumm cok zorr hele kolzukdan kalkarken dizlerim aciyor ama bugunlerde bitecek insallah
beyzaeygn Lcy 37 haftalık olduk ama suyum çok azalmış o yüzden muhtemelen 2-3 güne doğumumuz gerçekleşecek öyle gözüküyor 😔
Arasinannesi Lcy orası ayrı allaha şükür bebeğim sağlıklı ve doğacak inşallah. Herşeye değerler tabiki.. ama insan bi saatten sonra bırakıyor kendini:(
Lcy Arasinannesi oyy birakma gercekden 4 ay kusdum bikere bitmadim ve dis agrisi cekdim cok zordu ama rabbim bana mucizemi nasip etti o yüzden asla ah demiyecem dogumu sabirsizlikla bekliyorumm😁