Aysc2651 Kizlar utanarak yazıyorum ama şuan makatta şişlik sizde de oldumu böyle dışarısında bı şişlik oluşmuş çok rahatsız edici bı durum doğumda sorun olurmu diye endişeleniyorum 😶
Oykuaygun Aysc2651 hemoroid oluyor o bende de var 😒 bazıları sorun olur bazıları sorun olmaz diyor bilemedim
DemirleHayat Aysc2651 hemoroid olmuşsun canım geçmiş olsun hamilelikte karsilasilabiliyor. Doğuma bir sorun yaratmaz ama hayat standardini etkiler… kabızlık var mi?
Buketkucuk Aysc2651 basur yani hemeroid olmuş olabilirsiniz, ihmal etmeyin ilerleyebilir can sıkıcı bir hal alabilir doktorunuza başvurun tedavi edilsin🙏🏼
Sehera1 Aysc2651 hemoroid 😕hamilelikle beraber bende de oluştu 🥵😭 hatta arada sanki bağırsağımın içinde bir yer 4-5 saniye sanki atış yapılıyormuş gibi sızlıyor
Lulemom Hemoroid canım. Kabızlık yaşarsan oluşuyo genelde. Lifli şeyler yemeye çalış. Eğer zorlanmazsan yediklerinle düzeltirsen bazılarında kendiliğinden geçiyo. Sürekli kabız olursan biraz zor geçer
Sehera1 Lulemom geçeceğine inancım yok benim, kardeşimde yıllardır var bende de hamilelikle oluştu ..
busratkgz57 büyük ihtimalle hemoroiddir , fazla ıkınma sonucu memeler oluşuyo makatta bende senelerdir var hemde 4 tane🙄 , doğumda bi sıkıntı yaşamadım orayı etkilemiyo ama yinede doktora görünmekte fayfa var eger yolun başındaysan bi çaresine bakılabilir belki
Aysc2651 busratkgz57 yok 41 haftalık olucam doğumum yakın yarın birgün söylesem dicem doktora cekinirim söyleyemem yani ne dicemki ve zaten söylesem de ne yapabilirler
DemirleHayat Aysc2651 hamilelikte olabiliyor gene de doktora hemoroid başladı diye soyle zaten doğumda görür söylemesen de 🤭🥰 krem falan verebilir ben de kısa bir dönem yaşamıştım bekarken muayene olmak istememiştim krem kullandım beslenmeme dikkat ettim fazla ikinmadim tuvalete çıkınca vs derken geçti büyümeden hallet yani
Hatice4446 Aysc2651 söyle bence canım bende de var aynı sorun doktoruma sordum normal doğum engel mi diye eğer ilerlerse sorun olur demişti çünkü normal doğumda ıkınma sonucu daha da büyüyor belki bazılarında ameliyat gerekebiliyor demişti o yüzden ben sezeryan düşünüyorum
Aysc2651 Hatice4446 anladım üzüldüm bu duruma bende normal doğum çok istiyordum sezeryandan biraz korkuyorum
Hatice4446 Aysc2651 bende hep normal doğumdan korkmuşumdur😀 fark işte korkutmak gibi olmasın ama bi yakınım doğumdan sonra bu hemoroid den dolayı 2 gün daha yatışı olmuştu ilerlemişti çünkü siz yine de doktorunuza danışın o en iyi bilgiyi verecektir size
Aysc2651 Sehera1 çok canım sıkıldı gerçekten bu duruma inşallah bı sorun olmaz yarın hastaneye gidince sorucam artik
Buketkucuk Aysc2651 belki hamileliğiniz çok ilerledi diye de olabilir o halde, bebek makata baskı yapıyordur belki de siz yinede danışın doktorunuza bakarsınız bir yolu olur🙏🏼🌸
busratkgz57 Aysc2651 mesela şöyle bişeyde var , çok özür dileyerek söylüyorum benim lavabo sıkıntım doğum oncesi hep kanamalı okurdu , ama doğum sonrası kanamalarım geçti o açıdan iyiki normal doğurmuşum dedim. inşallah sizinde iyiye dönük değişim olur doğum sonrası :)
Sehera1 DemirleHayat kremlerde kardeşimde gördüğüm üzere çözüm olmuyor onunla yaşamayı öğreneceğiz sanırm😢
bademsekeri42 Bende de var yaaa geçmeyen bişey mi 20 haftalığım önemsemedim pek doktora gözüksek iyi olucak
bademsekeri42 Sehera1 Bende hamileliğin başında çok kabız oldum ondan çıktı ama geçer diye önemsemedim ya