MSA001 Nehiriiimmm Ay bana da 1 ay sonra gel dedı görmedım dedım kıza benzıyor dedı ama kım baksa net bir şekılde erkek dıyor çok nadır kız dıyen oldu bu durum benı daha da meraklandırıyor seni çok iyi anlıyorum 😄😄😄
-Meltem123- MSA001  https://imgyukle.com/i/Oug8uy rica etsem tahmin edebilirmisiniz ters dönük ama😂😂🥰🥰
MSA001 Nehiriiimmm Yanı bizimki sadece tahmın ama erkeğe çok benzıyor sizinki 🥰 allahım kalbınden geçeni nasıp etsın sağlıklı bir şekılde 🌸
Nehiriiimmm MSA001 amiiiin cümlemizinkini canimmm..dualarında biziide unutma..sağlıklı gelsin cinsiyetten önce ama bir kızım Allah bagışlarsa birde oğlum olsun istiyoruz ama nasip kısmet hayırlısı.
Nehiriiimmm MSA001 ediyorum canım önce sağlıklı olması sonra hayırlı bir erkek evlat olması için.artik rabbim ne nasip ettiyse başımız gözümüz üstüne.
Emine2134 zynn ins herşeyin hayırlısı 2 tane kızım var şu an 12.2 haftalık teşekkür ederim baktığın için
Brcadn Portakalgeliyor belli değil henüz ama erkek hissediyorum :) kafa yapısına göre mi yoksa çıkıntı mi gördünüz acaba 🥰