MSA001 Cicekkiz1 Allahım kalbıne göre versin inşallah🙏🏻 Ben herkese tahmınde bulunurum çıkar da bazısı ama kendıme yapamıyorum nedense 😄😄
MSA001 Portakalgeliyor Ya 10 kişi kız dıyorsa 10 kişi de erkek dıyor o kadar arada ki😄😄 doktorum da söylemedi özel olmasına rağmen elleriyle saklıyor dedı kısmet bakalım sağlıklı olsun yeterli☺️🥰😍
-Meltem123-  https://imgyukle.com/i/OucuIR banada tahmin yapabilirmisiniz 13+3 haftalık🥰
MSA001 Portakalgeliyor uyuyor dedı uyku pozisyonunda sonra karnımla baya oynadı uyandı bacaklarını karnına çekmiş göremiyorum dedı doktor 😄😄
Biresinti Alpmete seninkinide erkege benzettim hem durusundan hem kafaseklinden 🥰 ama sadece bi tahmin tabiki saglikli olsun da
Nehiriiimmm MSA001 aynı bunu yaşadım.bacaklarını karnına çekmiş dedi.goremiyorum dedi göremediği içinde çıkıntı yok sanki kız olabilir dedi bisiy alma dedi.1ay sonra net belli olur dedi
MSA001 Nehiriiimmm Ay bana da 1 ay sonra gel dedı görmedım dedım kıza benzıyor dedı ama kım baksa net bir şekılde erkek dıyor çok nadır kız dıyen oldu bu durum benı daha da meraklandırıyor seni çok iyi anlıyorum 😄😄😄