Cnsemrh ben ayaklarımin
altina sıcak su torbası koyuyorum ve rahatlatıyor bence bı dene
Gaz sorunu
Cnsemrh bende gaz sorunu yaşıyorum gece yarısı sancılar içinde uyanıyorum çok kötü birşey
Ben de gaz yüzünden acillik oldum sancım çok fenaydı🤦🏼♀️ Doktorum özellikle ayaklarını ve belini her zaman sıcak tut dedi. Süt ve yoğurt ürünlerini de laktozsuz tüketmeye başladım cidden fark var 👍🏻 Gaz sancılarım çok azaldı. İnternetten gaz yapan yiyecekleri araştırdım özellikle dikkat ediyorum yememeye. Elma bile gaz yapabiliyormuş hassas bünyelere.
Sabi_yagmur nasıl oluyo ağrıların,doktor bna net gaz sancısı da demedi safra kesesinde çamur falan zannetti tüm tetkikler yapıldı temiz çıktı e ozman bu ağrılar enden çözemedim 🤦♀️
Cnsemrh kimyonda iyi gelir canım ayağını fln sıcak tut hamileler çabuk üşütür derlermiş eskiler bnm de çok oluyor acillik olmadım ama çok rahatsız ediyor
Cnsemrh benim doktorum günde bir fincan rezene yada kimyon kaynatıp içebilirsin demişti ama benim gaz problemimi magnezyum takviyesi rahatlattı 2 . Gün kendime gelmiştim ne şişlik kaldı ne bişe
kucuktosbik27 karnın taş gibi oluyo şişiyo böyle patlıcak gibi oluyorum
Cnsemrh 29 haftalıkmışsın sanırım sen gene doktor kontrolüne git canım magnezyum kullanmıyormusun. Gaz olduğundan eminmisin bide karnın taş gibi oluyosa kontrole gitmende fayda var
kucuktosbik27 Evet 29 haftalığım canım acil de kadın doğum doktoruna göründüm bebekle ilgili bi sorun değil dedi safra kesesi olablir genel cerraha git falan dedi temiz çıktı. Magnezyum verdi doktorum 3 hafta kadar önce ben belki magnezyum ve kan ilacı yapıyosu mide ağrısı diye 1 hafta faln oldu bıraktım 😔😔
Cnsemrh valla şancı oluyor canım ağrılı anlıyorum gaz olduğunu tuvalete gidiyorum rahatlıyorum ama fena şişlik yapıyor bende
Cnsemrh magnezyumunu bırakma kan ilacı yapabilirde kabızlıkta yapar.magnezyum çok önemli kramplar girmeye başlar falan hiç o derde girme bence
Sabi_yagmur anladım ya rabbim şifa versin hepimize çok zor valla
kucuktosbik27 zaten bıraktm ama ağrı gene oldu demekki ondan değil içtim şimdi 👍
Cnsemrh canım sade soda iç istersen benimde bi ara çok oluyodu hem mideyi rahatlatıyor hem gaz çıkarıyor bide tam o sancılandığın anda yürümeye başla evin için hareket et gaz olunca çıkıyor zaten hareketle
Cnsemrh süt içme aynı durumdayım dıyetısyenım süt içme dedı daha fena gaz olur
Cnsemrh doktorum pulcet ve metsil yazdı bana onlar ıyı geldi