Fulyaa29 CerenCyln gözünüz aydin sağlıcakla buyütün bebeginizi bende 34+6daym erken doğum riskim var ins. Sizin gibi kolay olur doğumum
CerenCyln Fulyaa29 Hayırlısıyls vaktinde doğurursunuz inşallah, mümkün olduğunca yormayın kendinizi 🥰
CerenCyln Hamucera Olsun korkmayın artık kocaman olmuş 🤗 ama benim nişanım gelmişti 2 hafta öncesinde, doğum olduktan sonra anladım tabi onun nişan olduğunu 🙈
Bsr159 CerenCyln inşallah benimde sizin gibi olur sırf doğumum kolay geçsin die bol bol hareket ediyorum inşallah umdugum gibi olur peki sizin hareketten mi daha çok kaynaklı
CerenCyln Bsr159 tek hareketten kaynaklı diyemem her kadının bedeni farklıdır, regl sancılarım da çok olurdu belki de o yüzden de olabilir. Bir nefeste kolayca doğumunuz olsun inşallah 🙏🏼
KmrlMrve CerenCyln yırtığınız olmuş muydu acaba merak ettim benimde kesi yok ama iç tarafta yırtık olmuş üstte orda dikişlerim var 20 gün oldu iyileşmedi hala 🥺
Vera18 CerenCyln maşallah ne güzel bir hikaye gözlerim dolu dolu okudum 🥰 hayırlı olsun evladınız Rabbim ömrünü bereketli kılsın sağlıkla büyüsün hep birlikte güzel günleriniz olsun inşallah 🌺
CerenCyln Vera18 Amin inşallah ne güzel dua etmişsiniz. Rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin 🥰🌸
Kuzucccum CerenCyln çok gecmıs olsun rabbım sıze bağışlasın miniğinizi 🐥🙏 çok duygulandım ya gözlerim doldu nedense hemencecik duygulanıyorum ağlıyorum her şeye çok güzel hıkayenız darısı ıns bız gerıde kalan annelere sunı sancısız kesisiz bı doğum olur ıns ❣️💪🙏🤰
CerenCyln Kuzucccum Amin canım inşallah bir nefeste kolay bir doğum nasip olsun 🥰Sağlıkla da bebeğinizi kucağınıza alın 🙏🏼