Arnisa Bende ıncia kullanıyorum onu sürmeden önce bebeyağı sürüyorum üzerinede incia çatlak kremini hem böylelikle kremi yaymak daha kolay oluyor. 16-17 kilo almama rağmen henüz çatlamadım çok şükür 33 haftadayım.
Mbayram Bsra1111111 doğumdan sonra karnın çok kötü oluyor sonra eğer çok çatlak yoksa belirli bi süreden sonra karjın beyaza dönüşünce kalmıyor benim öyle oldu ben zeytinyağı kullandım şimdi hem zeytinyağı hemde prencg diye bi krem kullanıyorum
Hulyaabaka Feyzak bioil kullandım lierac kullandım ama öyle bi çatlaklar varki hiç biri işe yaramıyor yani ne yaparsan yap yine çatlıyor
kubrakokcan Hulyaabaka lierac bence de işe yaramıyor. Çatlaklar genetik. Annem 5 çocuğunda da çatır çatır çatlamış. Bende daha 22. Haftama gireceğim. Bacaklarımda ve karnımda çatlak oluşumu başladı. Üstelik 8. Haftamdan beri de düzenli bir şekilde lierac kullanıyordum 😬😬😬
Burcuperi Feyzak trendyoldan dermaderm diye kakaolu bir krem aldım çatlaklar için bende çatlama olmadı ama sanırım ırsi çatlak olayı birazda ailemde olmadı pek. Bebe yağınında iyi geldigini biliyorum
dygn 34+1deyim dogal zeytinyagi ve kantaron yagi suruyorum uzun suredir. Bir de incia bebek yagi suruyorum. Sifir catlak. Insallah ilerleryen surecte de olmaz. Ayrica sabah aksam suruyorum hic atlamadan. Bence en onemli detay bu
tandirella001 1prensannesi-34 Avakado yağı Çilek yağı Hindistan cevizi yağı Kakao yağı Sarı kantaron yağı Zeytin yağı Badem yağı Bebe yağı
Cemrenuraydin Feyzak valla en pahalı en iyi olduğu söylenen kremleri de doğal yağları da kullandım sürekli nemli tuttum spor yaptım ama çatlıyorsan yine de çatır çatır çatlıyormuşsun çare yok 🙈
ayminaninannesi aysegul6648 bende aynen çatladım.ama yapacak birşey yok artık hakiki zeytin yağı sürüyorum günde 1 defa
miniya Buğday tenliyim. İki üç gün öncesine kadar dizimin arkasında çatlak yoktu. Şimdi fark ettim ki çatlaklar oluşmaya başlamış. Hemen hindistan cevizi yağı ile masaj yaptım. Henüz 16+5′teyiz. Birden bu beyaz çatlakların oluşması normal mi?
hiperaktifanne Feyzak Ben Hindistan cevizi yağı kullandım ve hiç çatlağım yok şu an. 35 haftalık gebeyim
MucizeAnnesii Feyzak canım vazelin sürüyorum . Gliserin aldım sürüyorum . Sonra kendim karışım yaptım kakao badem avokado susam kayısı çekirdeği yağı karıştırdım . Bir de lierac kullanıyorum . Banyoya girerken de nemlendirici el kremi sürüyorum 😀 canım cildim çok kuru ne bulursam sürüyorum 😀😀 32 deyim 😀
flowers Feyzak gerekli tüm seyleri yapmama rağmen catladim kıpkırmızı hala sürmeye devam ediyorum ama kabus gibide görmüyorum gecmezse de kızımın canı sagolsun ondan hatıra olur Allah daha büyük dert vermesin kendinizi sakin üzmeyin😇😇
Kayasbht Ayse3695 siz yine de yapın benim de 27. Hafta da başladı çatlak ve yavaş yavaş büyüyor başlayınca durmuyor sanki 😭
Ayse3695 Kayasbht 27. Haftada mı tam büyümeye basladı ben 25.haftadayım ama cok yok karnım normal mı 🙄