Hatice68 Ezgicann kuzum en son gecen hafta 3 demişti bugun muayene olmadım sadece nst ye girdim cuma günü doğunca öğreniriz inşallah kramp uykudan uyandırıyor inan ki inşallah yasamazsin senin bebis kac kilo kendin mi çok kilo aldın zorlandın bu kadar
Baobap Ezgicann bende 35+0 ve aynı duyguları paylaşıyorum sizinle🤦♀️ Şu an sırtıma bıçaklar saplanıyor. Kaburgalarım batıyor. Tek hayalim doğurmak. Çok sıkıldım hamilelikten. Aşırı yoruldum. Normalde çok fit ve hareketli biriyim. Böyle yaşlanmış gibi yaşamaktan bıktım😕
BeyazHanim 38+2 bende ağlıyorum bazen gerçekten çok zor bu haftalar , göğüs kemiklerimde batıyor iyicebher şey panik yaptırıyor bana.
Baobap Ezgicann yürüyüş yapıyorum yapabildikçe. Haftada 3 4 gün yapmış oluyorum. Bugün platese başladım. En azından son ayımı daha aktif değerlendirmiş olmak istedim.
minikmercimek Senayyalcin 5 kilo nasıl alıyorsunuz ya zaten bebek kilosu plesanta amniyotik sıvı toplamda o kadar ediyor nerdeyse ben ekmek makarna pilav yemiyorum yinede su içsem yarıyor hamileligimden beri 🤷🏻♀️
Senayyalcin minikmercimek Bebeğim gayet sağlıklı ve kilosu yerinde zaten bünyeyle ve beslenmeyle alakalı ki 15 kilo alsam da üzülmezdim hamilelik bu verilir.
asellolya aynı hisleri taşıyorum. benim sol kalça kemiğim korkunç batıyor. topallayarak yürüyorum. nefes almak mide yanması bunlar cok zorlamaya basladı. 32. haftaya giricez , çok bunalmış durumdayım bende