Piraye08 Kızlar hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz? Muayene de eşiniz de girebiliyor mu? Ben Esenler Medipoldeyim eşim giremiyor.
Momcans Piraye08 beylikdüzü medicana’da yapacagim insallah .. eşim muayenelere girebiliyor ama henuz doguma aliniyor mu bu konuda konusmadim
paradiseeeeee Piraye08 medilif Beylikdüzü de yapıcam kısmetse doğuma geçen hafta ilk defa muayane aldılar eşimi
elifgurzlu Piraye08 BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi, gebeliğin başından beri muayenelerde eşim hep yanımdaydı ve doğuma da girecek. Covid testi şartıyla babaları doğuma da alıyorlar.
Dilekcnkn Piraye08 İstanbul tema hastahanesi bht clinic’e gidiyorum takipliyim orada doğum yapacağım allah nasip ederse eşim doğumada kontrolede girebiliyor ☺️
Dilekcnkn elifgurzlu Neslihan bahat fiyat ne aldınız acaba ben 12 haftalığım indirimle 7200 yaptılar sizin
Zeyykizil Piraye08 ben gop avrasya hastanesine gidiyorum en basından beri eşim muayenelere girebiliyor ve doktorum doğuma bile girebileceğini söyledi özel bir an oldugu için 🙂
elifgurzlu Dilekcnkn benim 10 gün kaldı doğumuma, normal doğum ücretini bilemiyorum, sezaryen olacağım ben 10 bin tl dendi ücreti 🤷🏻♀️