Kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Ayaklarda ellerde Şişlik başladı mi benm başladı. Midemde yanmaya devam ediyor son hız. Bebek Hareketleri nasıl sizde ...
28. Haftadaki anneler
Benim el ayaklarımda şişlik yok çok şükür mide yanması falan da hiç yaşamadan tek sıkıntım biraz kabızlık başladı haplardan galiba diye hapları icmemeye başladım doktora gidince sorcam
Ellerim ayaklarım şişiyor özellikle ayaklarım çok şişiyor bazen sessiz kalıyoruz bazen tekmelerimiz iyi değişiyor bebişin keyfine göre 🤗
Benim şiş değil ama çok yanıyo sanki ayaklarımın altında cam var yürürken öyle acıyo
Benimde eller ve ayaklar çok sisiyor. Ayaklarımin altı yanıyor. Mide yanması çok şükür biraz hafifledi 1 2 hafta önce çok fazlaydı. İlaçları icemiyorum en büyük sorun o. Midem bulanıyor hele magnezyum çok kötü oluyor 😓
Zuve canm bende şişlik olmuştu ayaklarımda özellikle bileklerim de ama bugün denize girdim tuzlu su iyimi geldi nedir şişlik kalmadı bir rahatladı vücudum anlatamam
ElifKarata sürekli şişiyor benim gece gündüz. Belkide iyi geldi su
Ben de 28+1 oldum bugün. Şu haftalar konusunda hala kafam karışık, acaba 29 mu oluyorum bu halde 28 mi diye 😂 ellerde ayaklarda şişlik 3 haftadır var, ara ara huzursuz bacak sendromu geliyor, sürekli sallamak istiyorum bacaklarımı, uykuya geçmek çok zor oluyor magnezyuma başladım :/ kabız ve hemoroidler kabusum, doktorum bir krem verdi rahatlattı neyse ki. bugün de pelvik kemiklerim ağrıdı durdu, umarım geçici bir şeydir ^^ yani her şey mükemmel yolunda şükür 🙈😂 bebiş de pek hareketli ^^ son olarak bir şey soracağım, özellikle sağa yattığımda aşırı hareketleniyor, tekmeler dönmeler. Ben de hemen sola yatıyorum o öyle yapınca rahatsız oluyor diye. Sizce öyle rahat olduğundan mı rahatsızlığından mı yapar? Kardeşim kafamı karıştırdı, rahat bebek mutlu bebek hareket eder dedi:// sağa yatmaya devam etsem mi öyle anlarda?
Bende mide yanmasi hat safahada birde hareketlenme gunden gune artiyor masallah halay cekiyor icerde sipamm😊😊
Benimde şişliğim çok sıcak havalarda bunaldığımda oluyor evdeysem skntı yok, midemin yanmasınıda öğünlerimi sklaştırıp az yemeye başladım şükür geçti bakalım yarında açlık tokluğa bakılcak 6haftada 4kilo almışım görünce şok oldum inşallah şeker çıkmaz bakalım yarını sabırsızlıkla bekliyorum çarşambada bebişimi görcem kilosu 1kiloyu geçmiştir inşallah yoksa bu kiloyu sdece ben aldıysam yandık🙈🙈🙈
Zuve Bebek çok hareketli, onun haricinde hiç bir problem yok☺️☺️☺️
bebekkaradag maşallah benmkide bazen çok bazende az hareketli
Ayaklarım çok şişiyor ayrıca aşırı mide bulantısı çekiyorum yanmayla beraber 4 ay boyunca kusmuştum geçti sandım ama tekrarladı ve aşırı iştahsızlık var hiç bir şey yiyemiyorm
Selam biz 28+5 olduk el ayak şişmesi ve yanması var ve o şişlik insanı mahvediyor 🤦🏼♀️ İlaçları bende bir haftadır içemiyorum bulantılarım tekrar başladı ve ne yesem çıkarıyorum 🙄 Allah hepimize yardım etsin sıcaklarda hamilelik ve şişlik çok zor olacağa benziyor🙆🏼♀️