Melike-Alya Kızlar 29 haftalık hamileyim iki gündür adım atarken falan zorlanıyorum bacaklarımı açamıyorum bacak arama ağrı giriyor normal mi bu durumu yaşayan varmı
karayakaydan Melike-Alya 27+5 bende 3 gundur sol bacagimi acarken ozellikle agri cekiyorum doktorum bolbol dinleneceksin demisti en basindan beri riskliydim diye.. Umarim ciddi bisey degildir sizinde
Mervekklkdmn Melike-Alya benim de aynı bebegin başı aşağıda olduğu için baskı yapıyor sizin bebisin de başı aşağıda olabilir
Motherhoodie Melike-Alya bende bacak aramda ağrı hissediyorum sanki çok yürümüşüm de hamlanmışım gibi yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Melike-Alya karayakaydan inşallah şuana kadar bi sıkıntı olmadı ama iki gündür zorlanıyorum bi bilen vardır diye yazdım bakalım .Sizde riskli ise dinlenin uzanın bolca hiç bişey bebişlerimizden önemli değil 🌸
karayakaydan Melike-Alya kesinlikle Allah herkese sag saglim yavrusuna kavusmayi nasip etsin🤲🤲umarim biseyiniz yoktur sizinde 🌼
Melike-Alya Mervekklkdmn oda olabilir genelde 30 haftadan sonra bebek doğum pozisyonunu alıyor diyolar ama emin olamadım ani bi hareketim falanda olmadı çünkü ama insan yinede endişeleniyor
Melike-Alya Motherhoodie doktorun o konuda bilgilendirmesini bizimlede paylaşırmısın benim kontrolüme baya var
Emel38 Motherhoodie kemikleriniz açılıyor olabilir..bende 15.hafta olmaya başladı kemiklerim açılıyor ve bebek baskı yapiyir ondan demişti Dr..
Aaaaayyyssssuuunn Melike-Alya bendede aynı şıkayet var 2haftadır oturunca kalkamıyorum bacak aram agrıyo doktoruma sormuştum bebegın baskısından ve kemıkler doğuma haIrlıyo açılıyor dedı yarın yıne kontrolüm var sorucam ama normal demıstı ağrılar
Aaaaayyyssssuuunn Melike-Alya bugun yıne kontrole gttım korkulacak bısey olmadığını doğuma hazırlık evresının olduğunu soyledı Doktorum
Mucizemibeklerkenn Melike-Alya canım dedign agrı bende de vardı baya enfeksiyon çıktı sağlık ocağın yakınsa istersen bir idrar ver bacagma yastk koyarken bile aklım çıkıyordu yüyürüken de öyle çatı agrısıda olablyormuş tabi herkesn bambaşka tabiki ama sen yine idrar ver istersen
Melike-Alya Mucizemibeklerkenn Mucizemibeklerkenn yakın bi gidip vereyim enfeksiyonun bi belirtisi yok ama sadce böyle belirti göstermiş olabilr mi
Esmamina Bendede aynı sorun vardı kızlar magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluyormuş içmeye başladım baya azaldı…
Melike-Alya Esmamina bende bugun aldım yeni kullanmaya başladım bakalım geçer inşallah kramplar için verdi ama 2 gündürde bu şikayetim var
Buketkucuk Melike-Alya magnezyum eksikliğiniz olabilir doktorunuza danışın takviye versin geçecektir 🙏🏼✨
Melike-Alya Buketkucuk bugun sağlık ocağında gebelik takibinde başladı doktorum bugun içmeye başladım bi kaç güne faydasını görürüm inşallah