Iremburak Kaderkzlelma ben öyle oldum kuzum 5 gün boyunca adet agrisi çektim ama adetlenmedim şüphelendim test yaptım hamile kaldım 😊
Funda8989 Kaderkzlelma benim öyle oldu ama genelde gündüzde olurdu agrim bu sefer sirf gece oldu megersem tutunma agrilariymiş😊
Celiklibusee Kaderkzlelma karnım agrıyodu gögüslerime dokunamıyordum kesin adet olacagım diyordum doktora bi gittim 6haftalık hamile cıktım. Adet düzensizliğim var diye önemsememiştim gecikmesini
3851 Kaderkzlelma ben adetime 3 gun vardi agrilarm basladi ki zaten adet gunlerimde aşiri sancili geçer ama olmadm adet hamile olcagimida düsnmedm ama 10 gn gect
Kayabebekk ikincimucizemmmm yani iliskiye gore 2 haftalik olan bebek doktora gore 4 haftalk oldu oylemi canim
Ssema1 Kaderkzlelma ben cnm 3 gün vardı adetime ama her zamanki ağrılarımdan kat kat daha fazlaydı o şekilde şüphelendim test yaptım özellikle baş ve karın ağrısı 🤍
elifemirasaf Kaderkzlelma şuanda 5+ 2 kanda 4937 idrar pozitif yarın doktora gidicem bugün 8 gün geçti adetim 1 haftadır hala devam ediyor adet olacak gibiyim ağrılarım var
[silindi] Kaderkzlelma canım bu ben ya o kadar adet ağrısına benziyordu ki hamile olduğumu öğrendim hala 2 hafta boyunca her an olucam sanıyordum