ikincimucizemmmm Kaderkzlelma ben canım adetime üç gün vardı göğüs ve bel agrısı ara sıra kaşık agrısı ama ilk denememizdi şüphelendim ve küçük prensesimi kan vererek öğrendim gebelik testinde çıkmamıştı yeni olduğu için
Ankara_06_ Kaderkzlelma Benimde canım karnım çok ağrıyodu adet olcam sanıyodum adetimden 4-5 gün geçmişti içime bi kuşku düştü kaset test yaptım gözle görülür çift çizgi çıktı sonra kan verdim pozitif çıktı.
kzbnkndr Kaderkzlelma benimde regli öncesi yaşadığım bütün belirtilerim vardı. Regli olmadım 5 gün geçti. Kan testi yaptırdım ama aile hekimimizin idrar testi yaptın mı sorgusu üzerine akşam eve geldiğimde yaptığımda anında çift çizgiyi görmüştüm. Oysaki regli olacağımdan çok emindim. Her şey nasip kısmet Allah ol deyince oluyormuş. 🙏
Decucude Kaderkzlelma evet ben varım adet olacakmışım gibi hep karnım ağrıdı ağrıdı meğersem hamileymişim
ikincimucizemmmm Kaderkzlelma evet canım tek ilişki memlekete gitmiştim o ay geldim tek ilişki oldu hamile kaldım
miniko_2308 Kaderkzlelma benimilk hamileliğimde 2-3 gün gecikme olmuştu, hamile olma ihtimalim aklımın ucundan geçmiyordu, sürekli şimdi adet oldum diyerek lavaboya gidip boş dönüyordum. Hem adet olacak gibi kramplar hem akıntı oluyordu. Gecikmeniz var mı?
Momsmoms Kaderkzlelma ben aşırı şekilde adet ağrısı çektim hatta adet günü lekelenmem oldu adetim sandım 3 gün gelmeyince dank etti 😂
Kayabebekk ikincimucizemmmm adetten kac gun snra canim iliski tarihini bildigin icin yinede son adetten mi hesaplaniyor gebeligin
Ankara_06_ Kayabebekk öğrenince gidip kan verdim canım önce 188 çıktı 2 gün sonra verdim 584 çıktı bakalım bu hafta cuma kadın doğuma gidicem muane için. Bu hastahanelerde anca randevu bulunuyo ya bu duruma çok sinir oluyorum🤨😡.
angel123 Kaderkzlelma valla ikisininde belirtileri benzer ben uykudan anlamıştım adette uykum gelmiyo ikide bir :D
elisamnlannesym Kaderkzlelma bennnnn, adetimde duzensizdi ha geldi gelecek dedim çok şiddetli kasik ağrısı yaşadım normalde o kadar ağrım olmazken dedim Olcam heralde testte yapmamıştım ¾ gün sonra yaptım ve pozitifti :)