Benim doktorda sezeryanci diye adı cikmis ama benim suyum azalmisti bebek kilo almiyodu son haftalar mecbur kaldik dogumdan sonra kontrole gittigimde benden 1 gün oncemi ne doguran kadin baya kiloluydu biz konusurken rahmimle ilgili neden olmadı normal dogum diye falan bak mesela baktiginda sen ne kadar musait gozukuyosun normal doguma ama olmadı senden once giren bayanida goren hayatta inanmaz normal dogurduguna ama cok musaitti normal doguma cok kolaydı dedi bende hic kendimi yipratmadim niye normal doguramadıımmmm diye
Doktorun doğum kafası 🤔
Baloncuk41 evet değişiyor tabi kişiden kişiye sürecede bağlı bakalım artık
Neseli5 sağol kuzum. 🌺
Neseli5 ben 37+6 oldum
doğuma 6 gün var valla doktora güvenmk istiyorum zaten dedigim giibde normal doğumda sezeraynda beni korkutuyo 🤨ama illa cıkcak bu cocuk😂 ben fazla panik bi insanım o sebepten benim nabzımda hemen hızlanıyor ve tansiyonum cikiyor
cuma gğnü anestezi uzmanyla bunlarida görüşcem belki epidural bile uygun görmeyebilirşer
tüp bebkle hamile kaldım yumurta toplaama işlemi oldugu gün genel anestezi uygulıcaklardi benim nabız ve tansiyon fırladı epiduraldede aynı sey olur korkusu var🤨normal doğumdada olurdu zor yani allah yardımcımız olsun ama szin haftalar erken daha son ana kadr hep depişiklik olabiliyormus
Neseli5 cok nadir kişide belden aşağa uyusmama sorun oluomus sanırım yapı olark oda değişebiliyor👀bence o sıkıntı olmaz o durumda da genele dönüyolar bi tanıdıgmız o durumu yaşadı
Genel yapalım demişler hemen uykuya dalmiş😀
Neseli5 Aylar önce doğum yaptım hala öğrenemedim😂 sağlık açısından sorun yoksa bormal doğum olsun dedim nırmal doğum yanlısı diye bilinmesine rağmen beni hiç teşvik etmedi, doğuma yakın bebek iri deyip sezeryana almak istedi normal doğumla ilgili beni korkutacak olaylar anlattı normal doğum yanlısı diye gitmiştim sözde🤨 hamileliğinizin başında konuşun açıkça size açıkça söylemiyorsa iyi düşünün. Sonuç olarak bebeğim iri doğmadı ben de normal doğum yaptım çok şükür. Evlatlarımızı sağlıkla büyütelim inşallah😊🌸🌸
Verasmommy Aminn canım 🤲 doktorunda normal doğumla ilgili korkutmasıda saçma olmuş yani ay bu doktorları anlamak zor yani 😃 doktor seçimi çok önemli
Neseli5 eğer özelde ve ilk dogumun olacaksa doktorlar sezeryan kafasında oluyorlar ve napıp edip sezeryana ikna ediyorlar ama ikinci dogumunsa ve ilkini normal dogum yaptıysan ozaman bisey yapamıyorlar özel hastanede normal doğum yapanı sevmiyorlar iki tane özele gittim tecrübelerim beöyle maleseff😏
zeytinkiz esenler Medipol de doktorunuz kim acaba ?
İlk gebeliğim tam olarak bilmiyorum 19+2yiz şuan normal mi yoksa sezaryan mi doktor çatı muanesinde mi söylüyor kaçıncı haftada 30lardan sonra mı öğreniliyor rica etsem bilenlerden cevaplamalarını
- Düzenlendi
Dilek94- çatı muayenesinde bebeğin gececegi kanal darmı normalmi diye bakılıyor ama baska başka senin veya bebeğin sağlık problemleri varsa su fazlalığı azliği gebelik tansiyonu veya şekeri bebeğin kanala girmemesi yada kordon dolanması vedaha bircok sağlık sorunları olabilir eger bunlar varsa çatın müsait olsa bile normal doğuma sağlık sorunu büyük oldumu mecburi sezeryan yapıyorlar canım
Linasalamandre Tugba Kılık gittim memnundum ama riskli gebelik gecirdiğim için devlet hastanesine yönlendirdi beni.