• Doğum
  • Doktorun doğum kafası 🤔

Neseli5 ben doğum şeklim belli değilken sormuştum normal doğumu mu sezaryeni mi destekliyorsunuz diye, normali tercih ederim siz sezaryen mi istersiniz demişti. Çatı muayenemden sonra normale çok uygunuz sizi hiç sezaryen almak istemem dedi, ben de istemem normal olalım hocam mümkün olursa demiştim. Şimdi bebiş doğmak bilmiyor cuma günü yatış verdi doktorum, bugün konuştuk yine ilk normali zorlayacağım olmazsa sezaryen dedi. Baştan ne diyorlarsa onu destekliyorlar gerçekten tüm süreçte. O sebeple sizinle aynı düşünen bir doktorla devam etmeniz önemli. Konuşun derim mutlaka

Neseli5 3 40 haftalık olmustuk 3 nisanda dogum yaptım mesala ne açılmam vardı ne sancı doktor yatmışımı yaptı nst de bebegin kalp atışları yavaşladı doktor kaka yapmıs olabilir boşuna sancı çekme dedi açılmam 0 Dı hemen sezaryana girdim sonucta önemli olan bebegim. Ama ortak karar ve gidaşata baglı tabi hersey

Mega123 pek bi farki yok inovadan canim Allahım hepimizi kurtarsın inşallah ben cuma günü nasipse sezeryan olucam dua et hemşerim ❤🤲

iey teşekkür ederim, sizede Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

SERNUR kesinlikle katılıyorum, gidişat önemli bebeğimin sağlığı çok önemli

Hatice68
          Ücretin hiç önemi yok inan memnuniyet ve ilgi başka bir şeyde gözüm yok doktorumdan memnunum çok şükür. Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah inşallah. Senin doğum ücretin ne kadar

Mega123 2550 sezeryan ücreti ve ayriyeten covid 19 antikor testi 300 tl mis bugun ogrendik daha ne çıkar bilmiyorum dediğin gibi paranın önemi yok sağlıklı olsun bebis insallah iyi olalım para bi şekilde ödenir bulunur

Hatice68
              Aynen öyle canım hayırlı doğumlar inşallah darısı bize duamızı eksik etmeyelim inşallah 🤲🏻 🥰

Gizoos ay bende de kilo derdi var malesef ya. Sorması çok ayıp olacak biliyorum da ne kadarlık bir kilodan bahsediyoruz öyle 80-90sa bana göre manken sayılırsınız da 🤭 acaba ben yapabilir miyim normal doğum düşünüyorum da sormadım da doktoruma hiç dönmüş aslında bebek pozisyon almış ama kiloma güvenemiyorum bide gebelik şekeri var malesef 🙄

Neseli5 hiç sormadan ilk muayenemde inş normal normal doğurturum seni demişti.Sağlık bakanlığından normal doğum ödülü belgesi vs var çok seviyor sorun sıkıntı yoksa normal doğurtmayı 😊sabaha kadar sancı çeken hastasını bekliyor hastanede

Neseli5 evet çok şükür onun pozitif enerjisi ile erken doğum riski mi aştım ve kızımı 38+2 de kontrol e diye gidip 2 3 saat içinde aldım kucağıma inşallah şimdi ki hamileliğim de öyle sonuçlanır

Neseli5 erken dogum riskim vardi oglumdayken konusmustuk hocam normal istiyorum dedim eksisi artisiyla anlatti 26 haftaya kadar dogum icin gelme 26-32 hafta arasi bebek kaldiramaz mecburi sezeryan dedi 32 den sonra bende isterim normal olmasini normal daha iyidir dedi oğlum 40+4 de suni sanciyla dogdu

fatmacos inşallah canım hayırlı kolay doğum nasip olsun hepinize 🤲

bb1509 ne güzel iyi bir doktora denk gelmişsiniz süper 👍😊