Neseli5 ben doğum şeklim belli değilken sormuştum normal doğumu mu sezaryeni mi destekliyorsunuz diye, normali tercih ederim siz sezaryen mi istersiniz demişti. Çatı muayenemden sonra normale çok uygunuz sizi hiç sezaryen almak istemem dedi, ben de istemem normal olalım hocam mümkün olursa demiştim. Şimdi bebiş doğmak bilmiyor cuma günü yatış verdi doktorum, bugün konuştuk yine ilk normali zorlayacağım olmazsa sezaryen dedi. Baştan ne diyorlarsa onu destekliyorlar gerçekten tüm süreçte. O sebeple sizinle aynı düşünen bir doktorla devam etmeniz önemli. Konuşun derim mutlaka
Doktorun doğum kafası 🤔
Neseli5 3 40 haftalık olmustuk 3 nisanda dogum yaptım mesala ne açılmam vardı ne sancı doktor yatmışımı yaptı nst de bebegin kalp atışları yavaşladı doktor kaka yapmıs olabilir boşuna sancı çekme dedi açılmam 0 Dı hemen sezaryana girdim sonucta önemli olan bebegim. Ama ortak karar ve gidaşata baglı tabi hersey
Gizoos ay bende de kilo derdi var malesef ya. Sorması çok ayıp olacak biliyorum da ne kadarlık bir kilodan bahsediyoruz öyle 80-90sa bana göre manken sayılırsınız da 🤭 acaba ben yapabilir miyim normal doğum düşünüyorum da sormadım da doktoruma hiç dönmüş aslında bebek pozisyon almış ama kiloma güvenemiyorum bide gebelik şekeri var malesef 🙄
Yldz33--06 canım 92 hamile kaldım 104 şuan 36+5 deyim. İnşallah normal yaparsın sende 🙏
Neseli5 erken dogum riskim vardi oglumdayken konusmustuk hocam normal istiyorum dedim eksisi artisiyla anlatti 26 haftaya kadar dogum icin gelme 26-32 hafta arasi bebek kaldiramaz mecburi sezeryan dedi 32 den sonra bende isterim normal olmasini normal daha iyidir dedi oğlum 40+4 de suni sanciyla dogdu