gokhande Merhaba herkese kediler gebeliği hisseder mi ? Daha doğrusu bebekte bir sorun olursa anlatabilirler mi ? Benim kedim hep benim yanımda yatmaya başladı sürekli benimle bebekte birşey olsa anlatır mı ? Köpeklerde gördüm bunu videolarda. 🥰
Gul_meftun gokhande sorun olduğundan değil bebeğin varlığını hissediyor.bizim ki ben hamile kaldığımdan beri benimle yatıyor. Önceden yatmazdı. Veterinere sorduk hissediyor dedi
derindemir gokhande benimkide iyice yapıştı bana.kuyruğum gibi hissediyorum artık.tuvalete bile birlikte gidiyoruz😄
Nelmali gokhande benim büyük kızım arada kazağımın içine girip arıyor oraları eskiden karnıma atlardı şimdi yanımdan kibarca geçiyor 😁🙈
Gizoos gokhande vallahi benimki tam tersi 🤣🤣 eskiden hep benimle yatar gelir kucağıma yatar kendi sevdirir uyurken göğüsüme yatar falan 4 aylık olduğumdan beri bana gelmiyor😅 eşime gidiyor artık
gokhande Gul_meftun arada yatardı bizle ama eşime daha yakındı son zamanlar benimle beraber eşime gitmiyor 😂
Mimerayk gokhande teşekkür ederiiiz kızım zaten çok uysal bir kedi şimdi de bebişi hissettiğinden beri hep gelip karnıma yatıyor masajlar yapıyor çok keyifli çoook 🧡
Gizoos gokhande evet maalesef 🤣 ama benimki bebekleri sevmiyor sanırım çocuklardan çok korkuyor ve kaçıyor doğudunda ne olacak çok merak ediyorum 😅
Nazzlitekcan gokhande ben de veterinere sordum hem bebeği hissediyo korumak istiyo hem de kendi pabucu dama atilmasin onu unutma diye yapiyo dedi. Toksoplazma negatif çıktıysa kumunu siz temizlemeyin aman dikkat
gokhande Nazzlitekcan benimki pozitif evlenmeden önceden beridir besliyoruz tabi herkeste pozitif olmuyor ne kadar beslesende
Ebrliii Nazzlitekcan ben gebelik düşünmeden temizliyordum düşünmeye başlayınca bıraktım testde yaptırdık çok şükür birşey çalmadı