44Queen NAZ2333 benimde perşembe kontrolüm var 31+4 olucam aynı gidiyoruz 😇 doğum ne zaman tarih belli mi ilk gebelik mi
Ozlem23 lifeofmybaby 33 te 2500 tü benimki ama benim bebek biraz önden gidiyo tombik olacak anası kılıklı 😁
YNB Ozlem23 bende 33 de gittim suan 34 haftalik olcagim 2740 demisti bunda 100 gr +/- olabilir dedi iri bebek 2 hafta önde gidiyor. Acaba dogum neye gore olur size bilgi verdilermi
busra-_-01 lifeofmybaby 32 de 1900 dü normal sezeryan belli mi canım hazırlıklar tamam mı ben hiç bir şey yıkamadım daha alacaklarım da bitmedi tekrar tozlanır diye yıkamıyorum şimdi 34 haftalığım geç mi keşıyorum acaba 🤔
lifeofmybaby busra-_-01 normal görünüyor su an. hazırlıklarım bitti bu hafta yıkadım ütüledim her şeyini ne olur ne olmaz diye 😍
Gizmolata busra-_-01 aynı haftadayız ben hepsini yıkadım üyüledim buzdolobı poşetlerine koydum tozlanmasın diye, zaten küçücük poşete bir sürü sığıyor minnacık minnacık🥰
Melek- Busehnm benim de öyle ama doktorum kilosunu biraz az bulduğunu söyledi bu zamana kadar hep 10 gün önde gidiyordu birden böyle olunca bir endişe ettim. Sizin doktorunuz kilosunu normal buldu mu?
lifeofmybaby badehandeyldz hazırlıklarım bitti minik kızın gelmesini bekliyoruz heyecanla😍 sizin ne durumda🥰
badehandeyldz lifeofmybaby benim kızımdan kalanları oğlum kullanacak sadece kıyafet aldım hayırlı olsun 😍 hastane çantası hazır mı peki
busra-_-01 lifeofmybaby haklısın aslında ne olur ne olmaz belim felan ağrıyor karnım toplanıyor acaba doğum yakın mı
Tuuanammm Ne kadar sanslısınız benım 32 de 1500 dedı gerıden gıdıyor kızım kılo aldırmak ıcın ugrasıuorum bana da dua edın kılo alsın bebegım 🤲
Busehnm Tuuanammm her gün bir muz bir havuc, cig badem, ceviz, kuru uzum yeyin, mutlaka sut icin ya da yogurt yeyin, yumurtayı unutmayın.. hepsi cok faydalı, insalalh kendini toplar kızçeniz de moralinizi bozmayin❣
Ygmrtlerli Bende 30 haftalıkken gitmiştim 1600 dü, haftaya bugün 34 haftalık olacağım kontrolüm var bakalım kaç kg olmuş minik kuşum 🐥