lifeofmybaby Kızlar merak ediyorum bebeklerinizin kiloları nasıl doktor normal diyor ama annelik hissi işte hep tedirgin oluyorum 😇 33+2 de 2100 dedi kilosu için sizde durumlar nasıl?
SutlacimiYedimmiBen lifeofmybaby en son 31de 1700 du suan 34 deyim persembe ogrenicem kac kg olduğunu
flowers lifeofmybaby 31 de 1950 di ama cok onemli degil onemli olan saglikli olması her bebek bir degildir
lifeofmybaby flowers kesinlikle öyle birde ultrasondan bakılıyor tartı yok sonuçta ama merak ediyorum diğer hamilelerin nasıl aynı mıyız benim anormal bir şey var mı diye😅 doktorum duysa nasıl kızar kimbilir😂
Melek- Busehnm benim de öyle ama doktorum kilosunu biraz az bulduğunu söyledi bu zamana kadar hep 10 gün önde gidiyordu birden böyle olunca bir endişe ettim. Sizin doktorunuz kilosunu normal buldu mu?
Merinosunannesii lifeofmybaby 34te 2400 dedi doktorum boyu 42 cm miş bugun 36 olduk normal herşeyi dedi doktor ama burdan okuduğum kadarıyla veya araştırdıgım kadarıyla benim minnoş kızın boyu kısa galiba 🤭🤭🤭
Fulyaa29 lifeofmybaby 34te 2850 kg 49 cm boy önemli olan sağliklı olmaları tabi hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalın inş.
lifeofmybaby badehandeyldz hazırlıklarım bitti minik kızın gelmesini bekliyoruz heyecanla😍 sizin ne durumda🥰
Canimoglummmm Doğmadan önce bebeğin kilosuda boyuda her şeyi belirlenmiş Allah tarafından.O ne eylerse güzel eyler.Saglikli olsunlar da kilo önemli değil 😊
2miniginannesi lifeofmybaby 31 haftalıkken 1850 gr 42 cm di şu an 34 haftalik kaç olduk bilmiyorum yarın kontrol var bakalım kaç olmuş bizim kız
BurcuLice lifeofmybaby şuan 34+6 olduk ama 32. Haftada 2.5 kiloydu henüz doktora gidemedim bakalım ne olacak