Ysmn029 Lulemom evet hareketler başlayınca rahatlıyorsun ama bu sefer de azıcık hareket hissetmesen bişey mi oldu acaba deyip kendini dinlemeye başlıyorsun hareketini hissedene kadar sana olan oluyor
Fundakrer Ysmn029 korku tabiki oluyor canımızdan bir can taşıyoruz sonucta sürekli düşündüğünüzden kaynaklanıyor o korkular ama ben bebeğimi sürekli hissettiğim için çok fazla korkmuyorum 😊
Su123 Ysmn029 olmazmı gergin dua ediyorum ayetler okuyorum insanların kem gözleri ayrı zaten maşallah diyen yok allahım evlatlarımızı korusun sağlıkla doğmasını nasip etsin🤲🏻
Fundakrer Ysmn029 güzel düşünün güzel olsun hersey kafada bitiyor bebeginizide üzmeyin böyle düşünerek 😊
Mega123 Lulemom Resmen içimdekileri dökmüşsün canım 😔. Bir kaybım olduğu için belki rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın kimseyi böyle bir şeyle imtihan etmesin 🤲🏻
Ysmn029 Mega123 amin böyle hissetmem de kaybım olmasının da etkisi var ama belirtmek istemedim hassas hamileler de olabilir diye
Ysmn029 Fundakrer maşallah rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. Detaylı yaptırdınız mı acaba haftalarımız yakın diye soruyorum kusura bakmayın
Fundakrer Sedaarslan Ysmn029 teşekkür ederim canım amin insallah 🤲😊 detayliyi bazı sıkıntılar sebebiyle yaptiramadim malesef ama moralimi bozmuyorum yaptirsamda yaptirmasamda sonuc değişmeyecekti zaten 😊