Zeynepturkman Kızlar nişanım gelmiş olabilirmi daha önce tecrübeli olanlr yazabilirmi? 33+6 haftalıgım pembe sümüksü yapıda akıntı geldi ilk defa daha çok erken suan sancım yok ama korkuyorum daha önce yasayan varmı napöam gerwk?
Ceydat Zeynepturkman nişan gelmiş olabilir dikkat et sancı ağrın ya da suyun gelince doktora git canım
Linam6868 Zeynepturkman Olabilir canım genelde pembe ve açık kahverengi oluyor benim ki beyaz akıntı ile karışık pembe sümüksu biseydi ama korkutmak istemem Rabbim hayırlı Zaman da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllah acile gidebilirsiniz veya doktorunuzla iletişime geçebilirsiniz
Asyaayaz1 Canım sancı yada su beklemeden doktorana görünmende fayda var en azından özele gidiyorsan doktoruna iletişime geçip bilgilendirmen gerekir her gebelik farklıdır çünkü 🌸
Zeynepturkman Asyaayaz1 yzdım doktorum gel dedi gidiyorum inşallah açılmam yoktur çok erken daaha çünküü
Ceydat Zeynepturkman sağlıkla kucağına al inşallah tanımıyorum ama dualarım seninle moralini yüksek tut olumlu şeyler düşün canım
Zeynepturkman Linam6868 açık pembe gibiydi doktora geldim bekliyorum inşallah tehlikeli birşey yoktur