gulbay90 bozkurt_19 çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebişine kavuşmuşsun🥰 benim cuma sabah yatış bakalım ne olacak.
bozkurt_19 gulbay90 sende sağ salim kavuşursun inşallah canım Rabbim bi avazda kavuştursun inşallah bol bol dua ettm herkes içinde 🤲🏻🥰
Duygu8990 ebrr1048 merhabalar, ben de özgür beye gitmeyi düşünüyorum iletişimde olabileceğim bir doktora ihtiyacım var çünkü ilçedeyim ve her an hastaneye gidemiyorum. Özgür beye ulaşmak zor mu olur?
ebrr1048 Duygu8990 Özgür beyden randavu almak zor çok yoğun olduğu için ama 1 kere randavu aldığın zaman diğer randevuları kendisi veriyor sürekli hastasıyla iletişimde olan ilgili bi doktor biz şuan tayinciyiz doktor değiştiriceğim için üzgünüm 😔
gulbay90 Duygu8990 Özgür bey çok ilgili memnun kalırsınız. Randevu sıkıntısı da hiç yaşamadım ben. Takipli olunca artık randevu almanıza gerek kalmıyor, kendisinin belirlediği gün ve saatte siz gidiyorsunuz.
evlat_ 35+2 yim yarın kontrolüm var nst ye başlarız dedi özgür bey ama sonraki süreç nasıl bilen var mı acaba? Her hafta mı çağıracak çatı muayenesi falan bunlar nasıl olacak
bozkurt_19 evlat_ bende 35 haftada başladı nst her hafta çektirmemi istedi çektirip özgür hocaya sonucumu wpden atıyordum yada yanına gidip gösteriyordum
Duygu8990 gulbay90 ben Hakan kuaförü öneriyorum, özellikle boyada çok iyi. Metinler pasajının biraz yukarısında aynı hizada üst katta
gulbay90 Duygu8990 teşekkür ederim tavsiye için artık bebiş oldu uzun bir süre gidemem heralde☺️ bakımsızlıktan ölücem😂
bozkurt_19 gulbay90 çok şükür 28 günlük olduk alıştım uykusuzluk falan oluyor ama onada alışıyor insan 🤣 senin nasıl gidiyoe bebiş nasıl
gulbay90 bozkurt_19 Uykusuzluğa alıştım artık beni bebişten ziyade lohusalık çok zorladı kötü geçirdim ben ama şükür şimdi daha iyiyim. 24 gün olduk bizde☺️
gulbay90 bozkurt_19 Kötü rüyalar görüyordum sürekli ağlamalı geçti hep bebeğime birşey olacak diye korktum. Çok hassaslaştım.
bozkurt_19 gulbay90 yaa çok normal onlar canım bebeğimize bişey olcak korkusu düşünmemeye çalış herşey güzel olur inşallah