gulbay90 bozkurt_19 çok şükür bizimde iyi arada ağrılarım çok artıyor perşembeyi iple çekiyorum bakalım☺️
bozkurt_19 gulbay90 benimde öyle canım yavaş yavaş ağrılarım artmaya başladı korkuda başladı bakalım ne olacak ☺️
dlnyny gulbay90 gebelik şekeri olunca sezaryen olmuyor mu? Ablamda gebelikte şeker çıkmıştı da genel anestezi ile sezaryen olmuştu aklıma takıldı şimdi
gulbay90 dlnyny bebeğin kilosu ve suyunda sıkıntı olmadığı sürece normal doğum oluyor. Ben diyet yapıyorum dikkat ediyorum zaten şekerden dolayı. Bu yüzden şimdilik normal görünüyor. Eğer şekerden dolayı aksi bir durum olursa ancak sezaryene dönebilir tabi
gulbay90 bozkurt_19 Evet suni ile başlatırız demişti Özgür hoca Perşembe günü 38+1 oluyorum gidişata göre bakıp karar vericek bekletmeyi düşünmüyordu ama bakalım ne diyecek bende merakla bekliyorum.
Bibebisgordumsanki bozkurt_19 az kalmis sizin baya inşallah saglikla alin kucaginiza cati muayenesi yaparsa yazar misiniz burda. Doktor kendi mi yapıyor ebeye mi yönlendiriyor diye
bozkurt_19 Bibebisgordumsanki tamam canım haber veririm tabiki ☺️ Sizde hayırlısı ile alırsınz inşallah kucağınıza 🤲🏻
bozkurt_19 Bibebisgordumsanki canım muaeyene oldum ben çatı muayenesi yapmadı doğum pozisyonunu almş dedi 39+2 de tekrar çağırdı o zaman yapcam dedi kendi yapıyormuş
gulbay90 Bibebisgordumsanki canım görmüşken bilgi vereyim dedim çatı muayenesini doktor kendi yapıyor.
Bibebisgordumsanki bozkurt_19 teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. İnşallah saglikla gelsin bebeginiz cok az kalmış darısı başımıza
Ceso06 gulbay90 5 yıldır buradayım ve Ankara kuaförden şaşmam. Vakıf bankın arkasında tam adres bilemediğim için yerini böyle söylüyorum. Ama vakıf bankın aradan arkaya doğru gidersen görürsün eminim çokta memnun kalırsın🙏🏻