Mutlulugum Aras ben begeniyorum, Bulut da hos. Benim esim Kayra Aslan istiyor. Ilk basta hayir dedim ama sonradan kulak alisiyor. Yinede kesin degil. 😒💋😇
MerveSara AycanFb Maalesef, biz de Aras koymak istiyorduk daha hamile kalmadan önce hazırlamıştık isimleri, anlamlara bakınca yıkıldım . Sara bizim soy ismimiz , tersten okuyunca Aras oluyor diye çok istemiştik ama anlamı hiç olmadı.🤷♀️🙄
EmelGl AycanFb oysa ki Uras şanslı kişi demek 😍 benim Mustafa Uras’ım 10 güne kadr gelecek inşallah 💙
deniz0718 Sarp Deniz Alp Ali Akın Son moda isimlerden ziyade boyle isimler bence daha iyi 💕 hayırlı uğurlu olsun inşallah
AycanFb MerveSara Aynen canım araştırmanız iyi olmuş bence isimden çok manası daha önemli sırf güzel diye anlamsız birşey koymak istemem çocuğuma ☺️ Daha güzelini bulursunuz 😍
MerveSara AycanFb Sonrasında karar aşamasında zorlandık ama neyse.Hatta bir ara 18 yaşına gelsin ,kendi seçsin dedik .🤣
AycanFb MerveSara O zamana kadar ne ile hitap ediceksiniz🤣🤣🤣 Bende beğendiğim isimleri kağıda yazıp doğduğunda isim çektirecektim ama vazgeçtim koyduk ismi🤣🤣
ZeuGizemAkyldz Selim Jan koyacagım :) Selimi biliyorsunuz zaten :) Jan da çerkesce atak çevik becerikli demek :)