yasemin333 Bittercikolata ben de bio oil ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum 33.haftamda çatladım çatlayacağı varsa her türlü çatlanıyor galiba.Bacağıma göğsüme popoma kullanmadığım halde oralarda hiç çatlak yok göbeğime kullandım göbeğim çatladı😁
Bittercikolata yasemin333 kesinlikle yapı ile alakalı ben daha 26. Haftamdayim. Bide 33 e gelsem çatır çatır catlarım kesin😂😂😂
Zehra061 yasemin333 Alın benden de o kadar. 33 hatalıkken çatladım. Göbeğimin alt tarafı sadece ama sağlı sollu 😱 Kızarık durumda şuan ve baktım derin çatlak değil.. Geçer mi ki? 🙄 Geçmez diyorlar ama bir umut işte 🤷♀️
yasemin333 Bittercikolata oldu artık yapacak bir şey yok 😂 daha fazla yağ sür artmasını engellersin belki
Annecilek Kızlar ben en basından berı dalın bebe yagı kullanıyorum sureklı kasınsamda kasınmasamda yaglıyorum kendımı 30+5 teyım henuz catlamadım ama her an her sey olabılır tabı🤣
Ebrumihrimah milena11 31 haftaligim bu bir kaç gündür benimde karnım kaşınıyor geriliyor heralde çatlamak için yer yapiyor kendine bu zamana kadar catlamadan geldik inşallah çok olmaz 🤦♀️
Ysbyr Ebrumihrimah hemen heeg0n duşa gir ve son bikaç döküceğin suyun içine zeytinyağı koy ve öyle dökün cık. Cok faydası var
yasemin333 milena11 ahahahhah😂😂 sadece göbeğimin çatlamış olmasına bir miktar sevindim 😁 9 günüm kaldı daha da çatlamam herhaldee
Ebrumihrimah milena11 bende çok catlarim diye düşünüyordum annemin çok var ırsi olur diye ama olmadı İnşallah seninde çok fazla ilerlemez
Dilek0809 milena11 ben 12den beri yağ krem aklına me gelirse kullanmama rağmen 20 gibi göğüs altlarım resmen kıpkırmızı çatladı gerçekten bunun kesinlikle genetik olduğunu biliyorum artık çünkü göğüs altı kuru olan bir yer de değil ama olunca oluyor yani
milena11 Dilek0809 canım anam hiç çatlamamış benim bende ona güvendim. Kadın 70 kilo hamile kalmış 79 kilo doğurmuş. Ne vardı az benzeseydim😅
aezgi Soe sarı kantaron yağı sür canım ben hamileliğiö boyunca lierak sürdüm her kasıntım olduğunda kantaron sürdüm hic catlamadım
milena11 Annecilek grnetik yatkınlık var bilimsel olarak kanıtlanmış. Ama biz kremlerle va yeni nesil biraz daha engelliyoruz
Dilek0809 milena11 vücudun verdiği bir tepki oluyor bu çatlamalar çok alakasız yerlerim çatladı yine de son gaz yağlanma devam
Secuuss milena11 benimde sağ göğsüm alttan çatladı🙈 aşırıda büyümedi yani anlamadm kırmızı kırmızı oldu ben şok 😂😂 26 haftalıgım şimdi benmde 24 te çatladı galiba ama şükğr başka yok😂
milena11 Secuuss benimde öyle oldu başta inanmak istemedim kaşıdım tırnak izidir dedim. Ama gerçkelerle yüzleştim😅😅