ikinciannelikseruveni Kizlaaaaar naptiniz bakalim konusmayali ? Hazirliklar basladi mi, nasil hissediyorsunuz, toplamda kac kilo aldiniz, heyecan var mii az kaldi aaaaazzz
SudeSelennnn ikinciannelikseruveni heyecan olmaz olurmu bir an önce kucağıma almak istiyorum oğlumu herşey hazır bir kendisi kaldı dört gözle onu bekliyoruz 🌸🌸
Jesca ikinciannelikseruveni hastane çantamı 29 haftada hazır etmiştim sabırsılıktan😁.. Çok heyecan var biran önce şu günler geçsede bebişlerimizi kucağımıza alsak hayırlısıyla şuanda da 33+4 haftalığız😊💙
Lalihhhh ikinciannelikseruveni 32+1 im şuan ,29. Haftada kıyafetlerini yıkadım ütüledim, bu hafta da son hazırlıklarını yapıyorum.sonrada hastane çantasını hazırlayacağım gün güne agirlasmaya başladım artık hemen yoruluyorum ve sırt ağrılarım var
bebiskoooo ikinciannelikseruveni 31+4. Den selamlar biz sınava çalışıyoruz 35. Haftamız da sınavımız var ve sınav için 10 saat yolculuk yapacağız mecburi bir sınav 😩😩🥺
ikinciannelikseruveni SudeSelennnn hastane cantasini da hazirladiniz mi? Ben de artik yavastan baslayayim her seye. Gecenkinde son haftaya birakmistim 😅
NebahatBoncuk Bugun tam 32 haftalık oldum . Ama sag gogsumun altinda batma var 3 4 gundur resmen aglatiyor beni. Nedenini bulamadik hala.
ikinciannelikseruveni NebahatBoncuk gecmis olsun ins onemli degildir cok uzun sure devam ederse ihmal etme
Mucize25 NebahatBoncuk bebek büyüdükçe o ağrıların normal olduğunu biliyorum istersen bir gözük radyoloji uzmanına
SudeSelennnn NebahatBoncuk bebek doğum pozisyonu almis olabilir aynısı bende de var doktor yeri daraldığı icin artik baskı yapıyor dedi
ikinciannelikseruveni SudeSelennnn hahahha alemsin valla helal olsun. Saglikla gelsinler ins. Sanki erken dogacakmis gibi hissediyorum ben de. İkizler burcu degil de boga olacakmis gibi
SudeSelennnn ikinciannelikseruveni bir an önce kucağıma almak istiyorum ama haftasından önce de doğmasın diyorum bilmiyorum sanki hemen gelse dogurucam 😂😂
ikinciannelikseruveni SudeSelennnn ya ben de merak icindeyim acaba döndü mü diye. Kontrole gitmek istiyorum bir an once. Bu haftalardan sonra zor dönüyo artik
NebahatBoncuk SudeSelennnn ama canim cok yaniyor yani agliyprum resmen. Kucucuk bebek nasil boyle bisey yapar diye dusunuorum artik
ikinciannelikseruveni SudeSelennnn premature olmasinlar da insallah saglikli bir zamaanda kavusalim. İsim ne dusundunuz
SudeSelennnn ikinciannelikseruveni bizim küçük bey almış doğum pozisyonu mideye tekmeler mi dersin alt tarafımda kafasıyla baskı mi dersin ne ararsan var 😂