gulsahaliarya mmavi YouTube videoları var. Adını bile duymamıştım daha önceleri bu kripto paraların. Ama şuan onlardan kazanıyorum 🙈 keşke daha önceden öğrenseydim diyorum. Sonra çevreme bi lafını açtım baktım herkes zaten bu paralardan alıyormuş benim haberim yokmuş. Kazananda çok çevremde.
mmavi gulsahaliarya izleyeyim bende hep duyuyorum ama bu kadar kar edildigini bilmiyordum. bu kripto paralari nakit olarak cekmek mumkun tabi demi?
KkubraOz mmavi istediğin zaman çekebilirsin tatlım. İster 1000 tl olunca çek istersen takip et ne zaman düşecek gibi olcak o zaman çek veya bırak kalsın. Tamamen senin isteğine bağlı yani
gulsahaliarya mmavi ben mesela uzun vadeli düşünüyorum hiç çekmeden. Çocuklar için her ay kenara altın yapıyordum ama baktım altın devlete göre hareket ediyo bunda kar yok bıraktım şuan 😁 Şuan kuruştan aldığımız coinler sene sonu tanesi 1 dolara çıkçak diyolar ben onu beklicem büyük vurgun 😎😁
KkubraOz mmavi 😄bak üstte arkadaş yazmış you tube videoları vAr onları izleyebilirsin. Binance , paribu, papara bu uygulamaları da öğren. Ben yatırımlarımı binanceden yapıyorum ordan coinleri takip ediyorum
mmavi KkubraOz uygulamada farkediyor mu? Ben bunu detaylica bir arastirayim ilgimi cekti baya. Tesekkurler😊 gulsahaliarya aslinda tabi uzun vadeli yapmak cok daha mantikli. ama kisa vadede nakit sorunu varkende ise yarayabilir diye dusundum🙄
KkubraOz gulsahaliarya hangisine yatırmıştınız merak ettim ☺️ 15 binde 45 bin kar yaptığınız birim hangisiydi
gulsahaliarya mmavi oda olabilir tabi. Ana paranı çekersin karla yine devam edersin mesela hiç zarar olmadan
KkubraOz gulsahaliarya bende onları aldım. Eşimde WIN almış oda çok güzel kar getirdi. Eksilerdeydi şimdi +29da .1 haftada yükseldi. Hot da güzel kzandırdı ama Btt daha hızlı yükseliyor 😇 bize de yazın çok değerlencek dediler bu ikisi için bakalım bende uzun vadeye yatırdıö bekliyorum
gulsahaliarya KkubraOz ben yeni olduğum için eşim ne dediyse onu aldım. Ama araştırıyorum bende. Şimdilik hiç ellemiyorum ama biraz öğreneyim al satta yaparım. Hayırlı kazançlar olsun hepimize
Emsare Haram değildir ama aile huzurunu bozacak kadar dengesiz hareket ettiği kesin. Daha geçen gün bi adam intihar etti. Her şeyini yatırmış kaybettikçe ne farkı var kumardan bu mantıkla oynayınca. Varını yoğunu altına yatıran gözü dönen evini arabasını satan görmedim ben hiç ama bu altcoinler bazı insanların gözünü döndürüyor bu kesin. Benim eşim çok takıntılı mesela kesinlikle bulaşsın istemem
gulsahaliarya Emsare bu konuda çok haklısınız. Kendini bilen parayla gözü dönmemiş insan için uygun bunlar. Harç borç alıp girilmemesi lazım bu işlere. Kenarda ihtiyacın olmayan bi para varsa değerlensin diye alınabilir sadece.
KkubraOz Emsare buna katılıyorum. Gireceksen gözünde olmayan bi parayla girceksin. Kazanma durumun kadar kaybetme ihtimalinde vAr bide bilinçli yapmak çok önemli. Biz yapıyorux ama biz gerçekten bilen kişilerden fikirler alarak giriyoruz. Kenara biriktirip attığımz parayla giriyoruz.
KkubraOz Yagmurogul kuzum ben biliyorum ama sana söyleyebileceğim şey internetten bununla ilgili videolar var. Nasıl al sat yapılır. Nasıl takip edilir. Arkadaşa bahsettim yuksrda o uygulamaları indirip inceleyebilirsin. Artış azalış nasıl oluyor. Sonra girmeye karar verdiğinde mesela 100 tl ile başla büyğk rakamlarla değil. İşleyişi öğrenmek adına. 100 tlyi yatır bi birime takip et yükselince istersen çek. Düşedebilir illa yükselcek diye bi durum yok. Eğer paranı kaybetmek istemiyorsan mesela 90 a düştü diyelim paran sat başka yere yatır
Sehribannnn KkubraOz ne kadar saçma bir açıklama millet yaptı diye bizde mi yapıcaz aynısını niye örnek veriyorsunuz caiz değil haram para bunu bilipte yapmak o kişinin kendi günahı
KkubraOz Sehribannnn benim yorumumun altına bir sürü kişi benzer açıklama yaptı bana niye saldırıyorsunuz. Haram olduğunu düşünüyorsanız siz yapmayın o zaman. Ben formu açan kişiye illa yap demedim. Kendi düşüncemi söyledm. Bu bana göre doğru olan açıklama değil.