Selocan59 Figen03 ah o öksürük ah cnm bende koah hastasıyım öksürmekten ciğerler çıkacak sanki korkum bebeği öksürmekten düşürmek kaç haftalıksın cnm
Figen03 Selocan59 22 haftalık olduk düşmez Allah’ın izniyle ama bu kadar fazla öksürmek biziahvediyo😕
Ecemik M-oksuz9 bol mide yanmalı 🥲 onun haricinde bacaklarım çok ağrıyor yana dönerken yataktan kalakarken 🥺
Mumeray M-oksuz9 amin inşallah canım çok saol. Rabbim bu en güzel bekleyişi sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah. 🥰🤲🏻
[silindi] @M-oksuz9 @M-oksuz9 Merhabalar, bol bulantılı yatışlı uykulu günler geçiriyorum 😓 umarım 3 ayın sonunda geçer 🙏🏻
M-oksuz9 [silindi] Rabbim kolaylık versin bulantı için ilaç iyi gelmişti bana doktoruna danışıp iste istersen rahatlatıyor çok
Asyamira EgeDN kesinlikle cok keyiflii ilerleyen günlerde isteseler de kendilerini saklayamayacak minikler 🙊🙊💞
M-oksuz9 Laura Rabbim kolaylık versin C vitamini vermişti doktorum diş etleri için doktoruna danış istersen arkadaşım Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Snms17 Anneler merak ediyorum , doğum yaklaşınca bebeğin hareketleri azalacak mı ? hem sancı hem bebek hareketi aynı anda olmaz mı ?
M-oksuz9 Figen03 Umarım tiksinirsin ama kendinide çok gerip onuda üzme içinde Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
219Eyll M-oksuz9 5 haftalık hamileyim bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür .kan tahlilleri verdim bir kısmı çıktı çok şükür hepsi normal bir kısmıda Ankara’ya gitti inşallah ondanda hayırlı haber gelir .28 Nisan’da da kalp atışını duymak için gidicez inşallah
Selocan59 219Eyll gözün aydn cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH yalnız neden tahlillerin Ankara’ya gitti