Hamileadayibiranne M-oksuz9 eveet ama artık kullanmak istemiyorum prilam bazen fayda ediyor bazen etmiyor 😔
Anneaksoy M-oksuz9 he çok sık Tuvalete gitme idrar yolu enfeksiyonu arada kasık ağrısı ve sık sık uyanma şu an bunlar gündemde unutmuşum yazmayı😀
idiloska Kan değerlerim düşük çıktı, Demir ilacı kullanıyorum, biraz yorgunluk yapıyor bi de penguen gibi yürüyorum artık, olsun buna da şükür minnoşum her gün büyüyor, 85 gün kalmış gelmesi için ballı lokmamın, heyecanla bekliyorum gelmesini.
M-oksuz9 HavvaMerve Bacak kasılmaları için doktorum Beypazarı markalı sodayı önermişti isterseniz doktorunuza danışıp kullanın 🙂
M-oksuz9 Hamileadayibiranne Bende prilam kullandım olabildiğince az kullanmaya çalıştım ama bazen insanı çok zorluyor bulantılar az daha sabır yakında geçer inşallah 🙂🙂
Silaerincik M-oksuz9 zor biraz diş ağrısı çekiyorum baş ağrısı çekiyorum kasığıma doğru ağrı da var şuan ağrılar içinde bir hamişimm 🥺 ama buna da şükür 🤲🥰
M-oksuz9 Silaerincik Çok zor Allah kolaylık versin Her bebek bir diş ağrısıymış öyle demişlerdi bana en kısa zamanda ağrıların biter inşallah 🙂
Mumeray M-oksuz9 3 ay önce sağlıksız gebelikte kürtaj oldum o yüzden bu stresim ama gerilmiyorum inşallah rahat olmaya gayret ediyorum çok şükür 5 yaşında kızım var Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize 🥰
M-oksuz9 Mumeray Amin cümlemize inşallah Rabbim önce kucağına almayı sonrada büyüdüğünü görmeyi nasip etsin kaybın için Başın sağ olsun 💙
M-oksuz9 Ecos123 Düz uzanıp ayaklarının altına yastık koyarsan birazda olsa rahatlatıyor arkadaşım umarım en kısa zamanda oda kalmaz 🙂🙂
Mumeray M-oksuz9 amin inşallah canım çok saol. Rabbim bu en güzel bekleyişi sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah. 🥰🤲🏻
elifkurt96 M-oksuz9 Sonn 73 gün ve hiç uyumayan minik kızım var içimde depiklerin şiddetimi diyim kaburga ağrılarınımı 😂🤰🧿❤️
M-oksuz9 elifkurt96 Maşallah az kalmış küçük hanım heyecanlı sanırım olsun bunlarada şükür hepsi geçicek inşallah 🙂