HasretYildirim Asyamira Benim bebeğimde öyle tam tersi elimi koyduğumda hareket ediyor, baktığımda duruyor😂 Babasında da aynı şekilde ona gelince hareketsiz bende hareketli doğru düzgün hissedemedi hiç. 28. haftadayım☺
Melekanne1 HasretYildirim ahahah ay bendede öyle 36 haftalığım harekket ettiği zaman dışardan çok net gözüküyor tam hareketlendiğinde eşime bak bak diyorum duruyor bebeğim eşim kafasını çevirdiğinde tekrar hareketleniyor 😄😄
yuvamerve17 M-oksuz9 bugün kontrole gittim çok şükür iyi bir sıkıntı yok , sadece bebek yer açıp organları yukarı ittirdigi için mide üstümde baskı oluyor rahatsız ediyor o kadar 🤲🏻🤲🏻
derinsart M-oksuz9 2 saattir uyumaya calişiyorım kızım cok hareketleniyor suan uyuyamadım birden bi solda yada sağsa toplaniyo sıkıştırıyo beni o uyuyana kdarda uyku yok her gecemiz hemen hemen böyle neyse kaldı son 6🥳
Mls_mls02 M-oksuz9 eşimin deyimiyle obiriks oldum 😅🥰23+6 yız kızımla ilk başta çok kustum hastanede bile yattım ama şu an iyiyiz çok şükür tabiki arada ağrılar oluyor 🤲🏻😍🧿
M-oksuz9 Mls_mls02 Onlar için alınan her kiloya değer bence biraz zorlasada güzel şeyler var sonunda 🙂💙