surelitta52 Vis a vis (+18 sahneleri var ben atlayarak izledim 😄) Into the night The rain La casa de papel Who killed Sara (henüz izlemedim ama duyumlarıma göre baya güzelmiş)
Dilekcnkn Cansu-81 La casa de papel eşim başlamıştı ilk ama bende hayran kaldım şimdi 5. Sezonunu bekliyorum heyecanla☺️
Berna4161 Cansu-81 hanedan, spining out , blacklist . şiddetle tavsiye ettiğim dizilerdendir.😊 birde Yeşilin kızı anne var. Ben kitaplarını okudum ama netflix te diziside çıktı. Kitapları güzeldi dizisini bilmiyorum 😊
[silindi] 1-vis a vis, 2-şahsiyet 3- la casade papel, 4-Elite, 5-prison break 6-Atiye, 7-aşk 101, 8-Gözlerinin ardında 9-bodyguard hepsi benim bebeklerim 😍 en çok beğendiğimden daha az beğendiğime göre sıraladım
Cansu-81 Esosun benim en sevdiklerim : you, chilling adventures of sabrina en sevdigim dizi olabilir, tabiki lucifer, elite, riverdale yeni basladim ama baya iyi sariyor, gilmoure girl mutlaka bak cok tatli bi dizi, outer banks. Aklima gelen bunlar suan
Ayskem Eğer bilim kurgu seviyorsan orphan black çok güzel zamanda yolculuk tarzı yine bilim kurgu dark Polisiye tarzı ise la casa de papel aşk ile ilgili ise you, aşk 101 öneririm 😊 benim favorim Dark ve orphan black 👍🏻
suleirez Cansu-81 blacklist çok güzel ve sürükleyici. Kesinlikle tavsiye ederim, film zevkinize uyarsa tabi ki. Ayrıca 7 sezon biraz uzun :)
[silindi] Outlander😍 1.sezonun sonuma doğru öyle bi sarıyor ki gece gündüz izlemekten kendinizi alamıyorsunuz😌