Cansu-81 Netflixde izlediginiz bi dizi var mi? Geceleri uyku gelmiyor bende bari netflixde geziyim:) Benden güzel bi dizi tavsiyesi: You (Netflixde) ❤❤
Esosun Cansu-81 50 m2 izledim türk yapımı en son. Güzeldi sevdim ama tek sezon yeni olduğu için diğer sezonu beklersin birikmiş sezonlu diziler seviyosan sana uygun değil😂
ug_fa-3diplomalianne Cansu-81 la casa de papel izlediniz mi bilmiyorum ben yeni izleyebildim ama çok sevdim, onun sonrasında glitch izledim o da bitti sonrasında the 100 izledim onuda bitirdim bende yeni dizi arayışındayım 😅
Esosun Cansu-81 en sevdiğim lucifer bu arada😂 baya tatlış bi dizi 😜😜 ragnarok, suits, elite, dark bunları da izleyebilirsin👍🏼
Cansu-81 Ya bana kalsa böyle 6-7 sezon olan bi dizi olsun haha 1-2sezon diziler bana cok kisa geliyor :D Acaba the walking dead mi izlesem :/ böyle pretty little liars,gilmoure girls, how i met your mother gibi diziler olsa süper olur :/
suleirez Cansu-81 blacklist çok güzel ve sürükleyici. Kesinlikle tavsiye ederim, film zevkinize uyarsa tabi ki. Ayrıca 7 sezon biraz uzun :)
Secuuss Outlander,bridgerton, snowpcier, vikings, the last kigdom, witcher sarısın uzun saçlı bi cocuk vardı 😂 ismi böleydi dizinin,
Esosun Secuuss witcher yüzüklerin efendisindeki legolasa benziyor😂 hep izleyesim geliyor ama elim basmıyor oynata😅😅
Cansu-81 Esosun benim en sevdiklerim : you, chilling adventures of sabrina en sevdigim dizi olabilir, tabiki lucifer, elite, riverdale yeni basladim ama baya iyi sariyor, gilmoure girl mutlaka bak cok tatli bi dizi, outer banks. Aklima gelen bunlar suan
Buketkucuk Cansu-81 You kesinlikle favorilerimden❤️ Ginny and georgia, gözlerinin ardında en son bu ikisini izledim öneririm harikaydı özellikle gözlerinin ardında🤗