Sevilay7 Kızlar doguma 50 gün kaldı ama güzel uygun fiyat gecelik bulamadım yardımcı Olurmusunz elbise tarzıda olabilir hastanede giyebilecegim fotoğraf cekinebilecegim sizler aldınızmı nerden aldınız kumaşı kalistesi nasıl yardımcı olur musunuz 🙏😊
Gmommysboy Sevilay7 emzirme detaylı pentiden aldım bi elbise bi altüst pijama takım indirimden ikisi kargoyla 105 tuttu..bugün geldiler kendimi öptüm kokladım tebrik ettim 😅bi bakın derim sitesine eger dantelli falan birşey istemiyorsanız
zippirana ulviyedemirbas2 Bende ariyordum tam boy heryerde bulmamistim ama sayfada bir kac guzel model var. Malida iyi demişsiniz. Deneyeceğim cok sagolun tavsiye icin
Gmommysboy SevincGancali pijama takımı tam yazlık nasıl hafif üstümde rüzgar esiyor sanki 😄gecelikte yumuşak güzel..penti aldığım hiçbirşey eskimedi,bozmadı kendini seviyorum ben
aysesyr_7141 Sevilay7 https://www.hepsiburada.com/ara?q=nicoletta%20hamile%20%20gecelik bu linkten baka bilirsin canım her fiyata var 🤗
Ozge3747 Sevilay7 suwenden aldım. Çok rahat ama dantelli süslü bir şey arıyorsanız Cossybyaqua tavsiye ederim
Havva01 Sevilay7 Lohusa hamile sitesinden sipariş verdim bende yeni 189 tl üçlü takım modeli vs çok hoşuma gitti kodu 6034 isterseniz bi bakın derim buraya foto bırakmak isterdim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum 🤷🏻♀️