miraninannesi1 Smasnturk walla sırf bu ekmeksiz doymama gece yemeleri yüzünden kızımda +30 kilo aldm asla tasvip etmiyorum aslında ama insan tutamıyor kendini
Hazal12 Hypatia ay özür dilerim 😔 hakkını helal et 🤲 sabah hemen gidip ekmek al yap ve ye banada haber et ☺️🙏🤲
Hypatia Hazal12 ay ne demek helali hoş olsun😃 ah bi de aynı iştah sabahları olsa,2 gündür gece aç yatan ben değilmişim gibi sabahları sadece activia ya da yulaf yiyebiliyorum 🙄
Masalmina Once biskuvi meyve suyu sonra elma ve simdide sutlac muhtemelen sabaha kadar böyle devam edicem hastane odasindan iyi geceler: )
tupmideligebe Smasnturk bende kendimi yalnız hissediyordum ama hamile dostlarım sizlerde benim gibi peynir ekmek hastasıymışsınız 🌈 yaşasın yalnız değilim 24. Haftam peynir ekmek en büyük dostum 💕
Smasnturk tupmideligebe ben de sürekli peynir ekmek yiyordum hala yiyorum gerçi. Endişelenip doktoruma sormuştum peynir iyidir sıkıntı yok demişti dedim aşırısı zarar mı acaba die😄
Birsen2906 Smasnturk daha 4 haftaligim az önce eşime (4yasinda kızım var) kızımla uyumaya gidiyorum olurda ekmek tost yapıp beni uyandırma san sabaha kavga ederim demiş insanım ki yine ekmek arasında yemis halim 🤣🤣