Smasnturk Merhabalar sevgili anneler, gece acıkmalarına nasıl bir çözüm buldunuz? Ben gece yemelerinden çok sıkıldım ne yesem bilemiyorum acıkıyorum da 😣
Senyil21 Smasnturk bendede vardı o sıkıntı sonra kendimi meyve ve çiğ fındık badem kuru kayısı kuru erik onlara verdim insülin direncine baktırdın mı hiç
Begumhane Smasnturk yoğurt ye canım hep uyku getiriyor hem de tokluk veriyor içine ciğ kutuyemiş kuru meyvede ekleyebilirsin
Buketkucuk Smasnturk bazı geceleri erkenden uykum gelmiyor acıkmaya fırsat olmadan yatıyorum🤪 Bazı geceleri de geçe kalıyorum malum acıkıyorum 🤷🏻♀️ Salatayı çok sevdiğimden genelde hemen peynirli salata yapıp yiyorum ekmek zaten yemiyorum. Bazen de akşam yemeğinden kalanları yiyorum kilo aldı başını gidiyor😕🤭
Kivirciginannesi_ Hazal12 32 haftaligim bende bol kasarli tost yiyorum sureklii bagimlilik yapti resmen .dxk
Smasnturk Hazal12 ben de 24+6 yım ama cidden sürekli açlık hissi var bu gidişle kilonun dibine vurcam herald 😄🤭😄
Hypatia Hazal12 ay buna çok güldüm 😂😂 benim de canımı çektirdiniz ama yapmicam evde ekmek yok😂😂 bikaç gündür bende de başladı,allahtan son haftalardayız,salatalık yiyip yattım bakalım,sabaha kadar sıkmaz dişimizi😃
Smasnturk Senyil21 evet baktırdım daha yeni normal dedi doktorum. Kuru yemiş kuru meyve yiyorum sürekli ama sanki kısa süreki idare ediyormuş gibi onlar. Mesela yatarken muz fındık yesem gece 3.30-4 arası uyanıyorum açlıktan😣
Smasnturk Buketkucuk kesinlikle aldı gidiyor valla. Salatalık ve peynire dadanmıştım çok ben de bi ara öğlende yiyordum nedense ama salatalığı dha çok ferahlık veriyordu sanki
Kivirciginannesi_ Hazal12 kiz benim ki kasar i kilo almasi icin yiyorm tostda da lezzetli oluyo ama gerci biraz abartiyorum ama olsun😁
Lulemom Yemeyerek 😄 20. Haftadayım. Normalde asla akşam yemeğinden sonra bişi yemem. Çok nadirdir misafir olursa falan anca. Son bi kaç gündür fena açıkıyorum 11 sularında falan ama yemiyorum. Yersem devamı gelir. Bide yediğim zamanlar da uyuyamıyorum çok rahatsız ediyo beni 🤷♀️
Smasnturk Lulemom ben de normalde hamilelikten önce asla 8 den sonra bir şey yemezdim asla ama, fakat şimdi yemesem uyuyamıyorum ben ve bulantı yapıyor aç kaldığım zaman. Açlıktan uyuyamayacağım asla aklıma gelmezdi 🤷🏼♀️
gulin-35 Smasnturk sızın postu okurken domeslı yumurta yıyorum bende aynı valla gece oldumu ne yesem dıye mutfak oda arası mekık dokuyorum 😀😀
Hazal12 Hypatia ay özür dilerim 😔 hakkını helal et 🤲 sabah hemen gidip ekmek al yap ve ye banada haber et ☺️🙏🤲
miraninannesi1 Smasnturk midem ve oğlum ye diyor aklım kızını uyut sonrada sen uyu yeme diyor galiba bu mücadelede yine mutfak yolu son bulacak.
Smasnturk miraninannesi1 yemeden olmuyor uyuyamıyor insan, sağlıklı bi şeyler bulmaya çalışıyorum ben de ama
miraninannesi1 Smasnturk walla sırf bu ekmeksiz doymama gece yemeleri yüzünden kızımda +30 kilo aldm asla tasvip etmiyorum aslında ama insan tutamıyor kendini
Symafuat26 Smasnturk benim bu aralar ki menüm😂 yoğurtun içine meyve 🍓veya sebze 🥒doğrayıp yiyorum iyi oluyor uykuda yapıyor yoğurt