Esra1139 Cey_ bugün verdim kanı cuma çıkıcakmış 11 haftalık şuan cinsiyeti o sonuçta çıkar mı yani 15 haftalıkken cinsiyetine bakıcaz dedi doktor🥲
Cey_ Esra1139 kan tahlilinde çıkmıyor farklı uygulanan bir yöntem var onun dışında fetal dna , onu da şuan heryer yapmıyor, ultrasonda tahmin edilebilir :)
hulyaaksoy Birgul ya aynı belirtiler bendede var herkes erkek olacak diyo iki kızım var bundaki belirtiler farklı gibi inşallah oğlum olur 🥰
Zhradc hulyaaksoy belirtiler farklıysa erkek olabilir canım benm bir oğlum var bu hamileliğim daha farklı geliyor bana doktor da bugün kız gibi dedi
Nurr_1 hulyaaksoy bulantı kızımda da olmuştu bunda farklı olarak koku hassasiyeti var hicbirsey yiyemiyorum kokudan 😒😒
Zhradc Livanur22 ben bugün gittin 12+2 ama ultrasonda 12+5 çıktım baktı kız gibi ama tam rmin olmak için bir ay sonra bakalım net o zaman söylerim dedi ben de kız umut ediyorum çünkü bir oğlum var hepimizin gönlüne göre versin rabiim😍❤️
Feyzacbn Livanur22 bende 12+3 de gideceğim test için, merakla bekliyorum cinsiyetle ilgili herhangi bir yorum yapacak mı diye 😊 sağlıkla kucağımıza da alalım inşallah
Mucize_ EczSinemltnlk sivilce ve tüylenme oldu bilen herkes erkek diyo bana , çin takvimi ramiz teorisidr erkek çıkıyo ama bakalım benim ne olacak.
Seymik Mucize_ benimde sivilcelenme mevcut, hep kız hissediyorum karnım da mesela dikine değil daha yayvan geliyor kenarlardan, çok merak ediyorum ne gelicek. Rüyamda hep erkek cocugu görüyorum rüyaların bir anlamı var mı gerçekten yaaaaa
EczSinemltnlk Mucize_ Merhabalar,uzman doktorların bilimsel görüşü bunlar '‘görülebiliyor ’'diye ekledim kesinlik arz etmedim. En azından şu takvim saçmalığından çok daha gerçekçi benim için.Sizin gönlünüzden geçen vuku bulsun inşallah 🤗
Pirincveannesi Birgul benimde hamileliğim rahat geçiyo ayaklarımda üşüme hissetmiyorum ama hep buz gibi ayağımda çorsp kalın panduflarla geziyprum evde yatarken çıkarıyprum eşim çorap giymedin mi sen ayakların çok soğuk diyo ama işte kalında giysem soğuk ayaklarım ve bana iki ayrı doktor kız görünüyo dedi cuma günü detaylıya gidicez bakalım inşallah bizimkisi saklamaz kendini kızada bayağı alıştım çünkü 🤭
Selver90 Pirincveannesi ben normalde hic usumem bu hamileligimde hep usuyorum cinsiyetle alakasi varmidir ki.oglumdada hepnsicaklardim ki hamileliklerden oncede usuyen sicagi seven insan olmadim hic
Zynpfdnlyd Fatosef merhaba canım kaçıncı haftada ozelmiydi kıza benziyor diyen kaçıncı haftada erkek dediler
Fatosef Zynpfdnlyd evet ozeldi cnm 12 13. Haftalarda kıza benziyor demişti 15 de büyük ihtimal erkek dedi 17 de kesin erkek çıktı şimdi 26 haftaligiz. Devlettede erkek denildi ondan emin oldum artık 😊
Mucize_ Tbd bence gögüs büyümesi ile alakası yok çünkü ben bekarken de sağ gögsüm büyüktü hamile kaldım o büyüdü . Çünkü insanların genelinde bi gögüs büyük olurmuş
Mzgnylmz Mzgnylmz HappyMom herkes kız diyor ben erkek hissediyorum cuma günü öğrenirirşm inşaallah 17.haftaya göreceğim o gün
balpetegim_35 EczSinemltnlk bende de çok fazla sivilce var lazere gitmiştim tüylerim fazla çıktı acaba erkek mi daha 7 haftalığız 🥰
EczSinemltnlk balpetegim_35 bilimsel en belirgin özellikler bunlar🤗 bende 7 haftalığım sizinle aynı durumdayım lazere gitmiş olmama rağmen hem tüylendim hem de sivilcelendim. Netleşince haberleşelim 🥰
Busrabuglem07 balpetegim_35 Bende 7 haftalık hamileyim sivilceler arttı tüylenme daha çok arttı erkek hissediyorum ☺️
dlnyny HappyMom hissettiğim hep erkekti en başından beri,herkes hatta 13.hafta ilk gittiğim doktor da kız demişti. Sonra 19.haftamızda erkek olduğunu öğrendik🙈
Kbrakayan dlnyny o mucize bende de olsa keşke canım 3 kızım var 4cüye hamileyim 14 haftada gittiğimde doktor kız dedi 20 haftayı bekliyorum detaylı usgyi tabiki önceliğim sağlıklı olması
Zeynepela1 dlnyny hayırlı evlat olsun ☺️Bende 13+4 gibi gitmiştim kız dedi bacak arası da Boştu yani bu hafta sonu tekrar gidicem kesin olur galiba siz gördünüz mü net ben birseyler de aldım kız diye 😃