Tugce0133 Banada 13 haftalıkken iki test yapılacak bakalım cinsiyeti hakkında birşeyler söyleyecek mi 🙈
Gulsah24 Mehtap_gunes rüyada erkek bebek gorduysen kızdır bende öyle olmuştum cnm rüya tabirine bak erkek görürsen kız olurmuş kız görürsen erkek olurmuş
tugba07caylak08 Gulsah24 Benim. Kız kardeşim bekar ne alakaysa onu doğum yaparken gördüm erkek bebeği olmuştu kendime yoruyorum artık ☺️
Merve_taylan HappyMom ben hep kız istiyodum doktorum 12.haftada kız dedi bugün 17 haftadayım bugün gittik ve kesin olarak erkek dedi😊
Evin34 Ya arkadaşlar banda yardım edermsnz bu ikinci gebelgm bir oglum var bunuda kız isturm ve 4 aydr kız hisedyrm doktoraa gittim kıza benzyor dedi suan size ultrsyon fotorfni atmaya calişyrma ama beceremedm
nurdanmercimek Bazı belirtilerden annem erkek olacak dedi.kuzenlerim rüyamızda gördük erkek olacak dedi. Ben hiç bir şey hissetmedim. 20 . Haftada erkek olacağı kesinleşti.
Glcn22 kenanefekan aşırı bi kusmam olmadı ekşi şeyler yedim ama hissiyatım hep erkekti zaten anneler hisseder derler ya 🥰💙