Snmaksy Birgul benim 4 ay boyunca ayaklarım dondu bulantılarım kusmalarım çok fazlaydı başta erkek dendi sonra kız oldu canım bence bu belirti olayları filan düzmece gibi tutmuyor pek 😏😀
Yasgul45 HappyMom eşim nişanlılığımızdan beri bizim oğlumuz olucak hissediyorum demişti bende hamile olduğumda oğlan hissediyodum yanılmadık oğlumuz olucak inşallah 34+5 🤗🤰🏻
Rmys_eyllhfa_ Etrafımdaki herkes erkek dedi yok Çin takvimine baktılar yok yediklerimden erkek dediler bende ısrarlarla benim kızım olacak dememe rağmen tahminleri hep erkekti cinsiyeti öğrendik kızımız olacak tek benim tahminim tuttu 😅😅🌸🌸
Didoo9 Bsragrl %90 erkek dedi ama yataydı benim bebiş hep hem özele gittim hem şehir hastanesine ikiside erkek dedi :)
Bsragrl Didoo9 Benimki de arkası dönükken bir çıkıntı gördü %99 erkek dedi ama sonumuz hayrolsun valla :)
dlnyny Zeynepela1 tabii ki direkt bacak arasını gördük kocaman pipinin fotoğrafınıda verdi sağolsun doktorumuz😅 çok heyecanlı oluyor inşallah bebiş gösterir öğrenebilirsiniz yarın. Tabii hayırlı sağlıklı evlat olsunlar😊
kavalci41 dlnyny bende de var bir pipi fotoğrafı %95 erkek dedi fakat şimdi kiz diyo sonucu Allah bilir artık ama çokta güvenmemek gerekiyor heralde bende meraktan her yorumu okuyorum 1🤭🤭
Bebebebe Mrvmhc 12. hafta da söyledi kesin değil diyo ama iki kere gittim ikisindede kuza bnziyo dedi . bi 12 de bide 13 te gittim
Dondu86 Birgul Allahim Sağlıkla kucağında almayi nasip etsin bebeğinizi ama 2li testle cinsiyet söylüyorlar mi
Birgul Dondu86 amin inşallah hepimiz🤲🏻🌸 benim doktorum baktı %80 kız dedi ama her doktor söylüyor mu bilmiyorum bazıları hafta erken olduğu için söylemiyomuş sanırım
Bernie Ya erkeğe benzetilip kız doğuran var mı 😁 kız umudum varmış meğer,bugün doktor erkek dedi 16.hafta..hani kordondur felan diye avutuyorum ama kendimi 😅
Dondu86 Birgul Anladım cok teskkurler bende 10+2 hastalığım onumuzdeki hafta 2 li taramam var merak ettigim için sordum teskkurler tekrar sağlıkla gelsin bebeğiniz umarim bir nefeste doğum yaparsiniz