• Gebelik
  • Devlet hastaneleri acilinde kadın doğum

elcindefne canım hangi şehirdesin.
zeynep kamilde var çok bekletiyorlar ama bakıyorlar. Eğer istanbul anadolu yakasındaysan ataşehir avicennada 7/24 kadın doğum doktoru var. Koşuyolu medipolde var ama manyak o kadına gitme🤣

elcindefne ilginç 🤔 devlet hastanelerinin genelince kadın doğum acili var gittiğinizde hem alt ultrasondan hem karın ultrasonundan muayene ediliyor

Bende bikere gittim ilk zman lekelenmem olmuştu panikle acile gittim acilden giris yaptilar once kan aldilar sonra sonuçlarım temiz cikinca bide ultrasonda bakilsin diye Doğum hane katina çık dediler nöbetçi doktor oluyor dogumhanede orda ultrasonla bakmıştı doktor

elcindefne evet var cnm hangi hastaneye gitsen kadın dogum acil var bakarlar ama komple kadın dogum hastanesi varsa orası daha iyi bakar eğitim arastırma gibi degilde sadece kadın dogum hastanesi varsa

elcindefne İzmir’de Gaziemir devlet hastanesinde yoktu sadece üniversite hastanelerinde var acil kadın doğum dendi dokuz Eylül’e gitmiştik bizde ultrason nst ve vajinal muayene yapmışlardı. Her devlet hastanesinde olmuyor.

• [silindi]

elcindefne bizim oldgumz yerde devlette yok ozelde var 🤷🏻‍♀️