Kızlar çok acil bir şey soracağım, özel hastaneleri aradım acillerinde kadın doğum yok, devlet hastanelerinde var mı? Acile gitsem ultrasonla bebeğimi görebilir miyim?
Devlet hastaneleri acilinde kadın doğum
Devlet hastanelerinde genelde oluyo kadın doğum acil
elcindefne ben gecen hafta gittim ama ultrasyondan bakmadılar nst ve Altan muayne ettiler
elcindefne canım hangi şehirdesin.
zeynep kamilde var çok bekletiyorlar ama bakıyorlar. Eğer istanbul anadolu yakasındaysan ataşehir avicennada 7/24 kadın doğum doktoru var. Koşuyolu medipolde var ama manyak o kadına gitme🤣
elcindefne devlet hastanelerinde oluyor acil de
elcindefne nerede oturduğunuzu yazsaydınız keşke yardımcı olurduk
elcindefne ilginç 🤔 devlet hastanelerinin genelince kadın doğum acili var gittiğinizde hem alt ultrasondan hem karın ultrasonundan muayene ediliyor
Bende bikere gittim ilk zman lekelenmem olmuştu panikle acile gittim acilden giris yaptilar once kan aldilar sonra sonuçlarım temiz cikinca bide ultrasonda bakilsin diye Doğum hane katina çık dediler nöbetçi doktor oluyor dogumhanede orda ultrasonla bakmıştı doktor
elcindefne evet var cnm hangi hastaneye gitsen kadın dogum acil var bakarlar ama komple kadın dogum hastanesi varsa orası daha iyi bakar eğitim arastırma gibi degilde sadece kadın dogum hastanesi varsa
elcindefne Gaziosmanpaşa Küçükköy başarı Hastanesi’nde 7/24 kadın doğum doktoru var 🙏
elcindefne İzmir’de Gaziemir devlet hastanesinde yoktu sadece üniversite hastanelerinde var acil kadın doğum dendi dokuz Eylül’e gitmiştik bizde ultrason nst ve vajinal muayene yapmışlardı. Her devlet hastanesinde olmuyor.
elcindefne doğum hastaneleri ve şehir hastanelerinde oluyor genelde
elcindefne şehir hastanesinde oluyor
[silindi]
elcindefne bizim oldgumz yerde devlette yok ozelde var 🤷🏻♀️