Melike-Alya Bibebisgordumsanki işte böyle olduğu zmanda sıkıntı oluyor aynı doktor olsa takibi falanda iyi oluyor öbür türlü ya randevu bulamıyosun yada doktorların dedikleri birbirini tutmuyor
Bibebisgordumsanki Melike-Alya evet o yonden haklısınız. Mhrs uygulamasinda uygun randevu olunca hatirlatma var belki onu aktif ederseniz daha rahat alirsiniz randevu
Asyaasss bozkurt_19 evet tamam corumu görünce anladım aslıı canım sensin 😂😂😂😂😂 sadece corumlular degıl arkadaslarda birbirini buldu 😂😂😂
bozkurt_19 OZLEM_2576 evet canım ben çok memnunum baya ilgileniyor sağolsun erken doğum riskim vardı onun sayesinde 37. haftaya kadar geldk elinden geleni yaptı
OZLEM_2576 bozkurt_19 en başta özgür bey ile başlamak isterdim ben de ama dolu olduğu için başka doktor ile başlamak zorunda kaldım neon da. Sağlıcakla kucağına al bebeğini canım inşallah.
lavinya001 Bende erzincandayın iş nedeniyle 🤭 Araştırma da cenk beye gidiyorum bazende neonda mehmet beye🙏🏻
Melike-Alya birminikannesi-24 Canım normali bilmiyorum ama sezeryan oldu arkadaşım yeni 5.500₺ dedi sadece amaliyat . Diğer masraflar hariç