bozkurt_19 Melike-Alya bende işimiz sebebiyle Erzincandayım 36 haftalık olduk az kaldı bizim siz ne kadarlık hamilesiniz ☺️
Bibebisgordumsanki Melike-Alya bende yarı Erzincan li sayılırım eş durumundan 😅 doktorunuz kim nasıl gidiyor
Melike-Alya bozkurt_19 bende erzincanlıyım çanakkaledeydim eşim doğuya göreve gidince memlekete gelmek zorunda kaldım 😔 29. Haftalığız bizde 🥰
bozkurt_19 Melike-Alya bizde çorumluyuz ama Erzincanda görev yapıyoruz doktorunuz burda kim acaba sizin gittinz mi hiç doktora
Melike-Alya bozkurt_19 ben henüz gitmedim ama annem ve bazı akrabalarım cenk beyi önerdi bende ona randevu aldım bir aydır cenk beye randevu almaya çalışıyorum zor denk geldim
Fatmabngl Bende erzincanlıyım eşimin görevi nedeniyle İstanbuldayız görünce bi mutlu oldum yazmak istedim 🥰❤️
Melike-Alya Fatmabngl Nerde olursa olsun insan kendi memleketinden birine denk gelince sanki kanından cajından birini görmüş gibi hissediyor özellikle bizim gibi ordan oraya sürüklenenler için o yüzden bi forumda ben açmak istedim☺️☺️🥰
Fatmabngl @Melike-Alya Cenk beyin eşi Ümit Hanımda iyi 2 defa gittim gayet ilgili bilginiz olsun. Neondada inanç bey çok ilgili.
Melike-Alya bozkurt_19 sadece merak ediyorum benim çanakkalede doktorum her kontrolümde ultrason görüntüsü veriyordu burdada veriyolarmı yoksa benim söylemem mi gerekiyor