Senay1 Midem yanıyor bogazum yani midem bulandırıyor kyssam geçecek ama kusamıyorum 20 haftalık olduk şimdiden böyleyse nasıl olucak yardım edin
vostagram Senay1 bende bilmiyorum canım ama genede yazmak istedim Allahım yardımcın olsun inş umarım geçirecek birşey vardır
irva Senay1 Ben hamileyken ne yaparsam yapayım kurtulamadım ondan.Rennie tablet rahatlatıyordu biraz.Son haftalarda daha çok oluyor o yanma.Ağzımdan ateş çıkıcak derdim hep.Sabır çek.
ilyesta Senay1 ilaç kullaniyo musun? Bende çok çektim hala mide problemlerim var . İlaçtan sonra mide yanmalarim azaldı. ağlıyorum artık sinirden dogurayim bir an önce diye. Az yiyorum. İlaç kullanıyorum, soda içiyorum. Bunlar iyi geliyor bana
Dukuko Senay1 rennie şurup yazdı doktorum, rahatlatıyor. Ama evde şuan, soda iç iyi gelir, elma ya da ayva iyi gelir.
Fufu41 Maden suyu çok iyi geliyor bana yanmasını geçiriyor. Ayrıca doktorum rennie şurup yazdı. O da çok iyi geliyor bana
Senay1 Gaviscon şurubum var evde soda işe yaramıyor kızlar bn de ama kötü durumdayım hep böyle mi sürecek
Enk3333 Senay1 31. Haftaya girdim gavisconun etkisi 15 dakikaya düştü artık aylardır kusmayan ben mide yanmasından kusuyorum artık sürekli 🥺 allah yardımcımız olsun
Ebrulisss Ayy asiri agri oluyor boyle yediklerim sanki boğazıma cikiyor yakiuor bu gun yasadim tek cozumu elma veya süt . İnan iyi geliyor canim elma ye gecmezse sut . Ben oyle gecirdim hep 29 dayim bende
Ebru6161 Senay1 suan 36haftaligim hamileligimi ogrendgmden beri yaniyor hicbseyde fayda etmiyorr rennie şurup vardi ama oda etki etmedi ben alistim artik 🙋🏻♀️karbonatli sakiz çigne o braz hafifletiyor
Hatice68 Senay1 kuzum ben cuma günü doğum yapicam inşallah hat safhada inan yudum yudum soğuk süt iyi geliyo bide gaviscon double action diye şurup var ondan yazdır bi nebze rahatlatıyor geçmiş olsun canım ❤
Hatice68 Senay1 gavisconun cok çeşidi var demişti aile hekimim en etkili olani gaviscon double action mus canım evet hafif naneli tadi var
Nisanurunannesi3850 Senay1 yağlı baharatlı seylerden kızartmadan vs uzak durun benim Allaha sükür 3 veya 4 kere oldu suan 38+1 oldm oldugu zamanlarda maden suyu ictm ve gecirdi soguk süt flnda iyi geliyor🌸
Begumhane Senay1ilk hamileliğim de 6. Aydan sonra doğuma kadar hep gaviscon kullandım şimdi 6 bitti hafiften başladı gene yanmalar ama dayanılmayacak gibi değil hazırda 5 şişe gavisconla bekliyorum 😅
Senay1 Begumhane içtim demin iyiyim biraz daha mide bulantım var bide ya onu içerken Fe midem bulanıyor çok kötü bişeu ya
ftmaslhn01 Haftamdayım hergün yaşıyorum. Bana soğuk süt çok iyi geliyor. Bazen gece uykumdan uyanıyorum yanmadan uyuyamıyorum 1 bardak soğuk süt içiyorum geçiyor, tabi bir süreliğine ☺️
Celiklibusee Senay1 çiğneme tableti mide asidini almak için talcid veya rennie kullanabilirsiniz ama tabii doktorunuza danısın. Beyaz leblebi de cok iyi geliyordu bana bilginiz olsun