Emregizem kızlar 10+3 haftalık hamileyim karnım sabah aç karnına bile böyle normal midir sizce ❤️🤗 https://imgyukle.com/i/OywNvQ
BebegimMom Emregizem ben de 9+2 yim karnım baya var 😂. Ve zayıf olamama rağmen şimdiden çıkmasına şaşırdım 😂
Merveorhnoglu Emregizem benimde böyleydi valla simdi 23 haftalik oldum ama gorsen doğuracak gibiyim o kadar buyuk gobegim 😀
Livanur22 Bende 11+5im canım benimde belli karnım. zayıf hamile kaldığım için heralde ama illaki ondan önceside karın biraz olduğu içinde bize fazla geliyor canım bence :)
Livanur22 Emregizem benim hiç yoktu 41 kiloydum hamile kalmadan 1 2 ay önce kilo alıp 48 oldum sonra hamile kaldım hepten çıktı 😊 mutluyum daha çok çıksın istiyorum🤣
Remziye_2121 Emregizem bende 14 haftalık olucam yarın ama senin göbek benimkinden ilerde kiloyla alakalı galiba
Senayyalcin Emregizem 27.haftam da bile bu kadar göbeğim yoktu sizin ki gaz falan olabilir daha çok erken çünkü 😅
mujdezengin Emregizem o göbek değil hamileliğin ilk dönemlerindeki aşırı şişkşnlik ve gaz oluyor bende yaşadım , suan 18 haftalığım düzeldi göbeğim hiç yok gibi suan