MorTutkunu Kızlar bugün adetimi 3 gün geçti hala test yapmadım sabah yapmayı düşünüyorum. Geçen ayda 3 gün geçti 3uncu gün adet olmuştum normalde çok gecikmem olmaz ama umarım şimdi ki geçer gider hiç olmam 😅
Remziye_2121 MorTutkunu bende adetimin gecikmesinden 2 hafta sonra yaptırdım çünkü kanda eksi pozitif çıkıyordu 2 hafta sonra tam pozitif çıktı testtede çıktı şuan 3 aylık hamileyim
Bfduam Remziye_2121 adetin gecikmesinde hamile kalmış olabilir misin o zaman değerine yansımıştır belki? Tabi ilişki olmadıysa o ayrı.
Remziye_2121 MorTutkunu oluyor ben yinede geç yapmak istedim çünkü önceden 2 kere yaptım negatif çıkmıştı
MorTutkunu Kızlar şimdi namaza kalktım ve yaptım hiçbirşey çıkmadı aşırı modum düştü ya 24 günde bi adet olan ben oldu 28 gün hala bise yok 🤦🏻♀️
MorTutkunu Kızlar 5 6 gün geçti adetimi idrar testinde bise çıkmamıştı ama günüm de bukadar geçmemişti anlamadım bise valla . Sabrediyorum şuan bakalim ne olacak 🤣
MorTutkunu Şuan beklemedeyim bende anlamadım geç döllenme mı mevsim gecişi mı birkaç gün daha geçince kan testi veririm sanırım adet belirtisi yok aslında sadece hafif kasık ağrısı var 🤷🏻♀️
MorTutkunu bigunanneolucak yaptığım test çok çok silik cıktı ama üzerinde renk karmaşası olmuştu yok diye düşündüm o an ama suan test bozuktur diye düşünmeye başladım
MorTutkunu Dolunayimiz canım şuan şehir dışında ablamdayım köyde o yüzden merkeze gitmem gerek . Mecbur beklemedeyim 🙈